Početna » Entertainment » TV » Iznenađenja povodom prvog rođendana emisije “Ekskluzivno”
TV

Iznenađenja povodom prvog rođendana emisije “Ekskluzivno”

Iznenađenja povodom prvog rođendana emisije "Ekskluzivno"

U susret prvom rođendanu emisije “Ekskluzivno” – zavirite u deo sadržaja koji smo vam pripremili u  slavljevičkim  danima


Anastasija Ražnatović otkriće sve detalje fotografisanja u luksuznom kompleksu “Porto Montenetrgo, gde je zajedno sa kreatorkom Lepom Couture postala brend ambasadorka jednog skupocenog svetskog nakita.
Saznaćete i kako se medijski mag Željko Mitrović proveo na proslavi rođendana svog prijatelja zlatara Nebojše Bojovića, gde se prvi put posle operacije srca pojavio i Džej Ramanadanovski.
Aca Lukas otktiva da li se razveo od supruge Sonje i u kakvom je odnosu sa fatalnom starletom Božanovom sa kojom je nedavno uhvaćen dok razmenjuju nežnosti.
Saznaćete i šta se dešava u porodičnom životu Severine Kojić nakon najnovijeg susreta sa bivšim nevenčanim suprugom Milanom na sudu.
Voditeljka emisije “Ko je na vrhu” Katarina Šišmanović ispričaće vam modnu sagu o svom privatnom životu i o tome kako su joj ove zime bunde neizostavni modni detalj.
Videćete i “Exkluziv Awards” sa domaćinima, popularnom pevačicom Tijanom Stojić i šoumenom DraganomStojićevićem Karamelom u glavnim ulogama.
Zvezda šoubiznisa Soraja Vučelić je otkrila kako se prave plesni pokreti u haljinama koje više otkrivaju nego pokrivaju. Pored toga videćete  i ko je modna senzacija Zoka 5 od koje strepi estrada.
 “Ekskluzivno” gledajte radnim danima od 17.40h na “Pinku”, subotom i nedeljom oko 10.30h u sklopu jutarnjeg programa “Novo jutro”. Nedeljom vas očekuje i magazin “Ekskluzivno sve u 6”.
Izvor: PRess Serbia
PRess Serbia