Booking.com
Početna » Event » Izložba » Izložba „ Futro Design Annual Report 2016 “
Event Izložba News

Izložba „ Futro Design Annual Report 2016 “

Izložba „ Futro Design Annual Report 2016 “

Futro Annual Report 2016. je naziv jednovečernje izložbe koja će biti otvorena u utorak 14. februara u 19 časova u Galeriji Štab, Crnogorska 10, u Beogradu.


 Izložba „ Futro Design Annual Report 2016 “

Izložba „ Futro Design Annual Report 2016 “prikazuje selekciju najboljih projekata nastalih tokom 2016. u Futro Design studiju, koji je specijalizovan za grafički dizajn, brending i ilustraciju.

“Projekti koji su nastali tokom protekle godine su dokaz da izuzetno mali studio u Beogradu može da proizvodi svetski relevantne projekte, s obzirom da su nam klijenti iz Srbije, Slovenije, Hrvatske, Holandije, Portugala, Republike Irske, Austrije, Kine i Amerike.” – kaže Slavimir Stojanović, kreativni direktor i osnivač Futro Design studija.

Na izložbi će posetioci moći da vide preko dvadeset projekata iz domena dizajna logotipa, vizuelnih identiteta TV kanala, postera, dizajna knjiga, magazina, omota za muzička izdanja kao i autorsku knjigu za decu Slavimira Stojanovića – Singi Lumba i Čarobna olovka.

Otvaranje izložbe prati kratko predavanje o pomenutim projektima, a zatim se izložba transformiše u plesni party, dok je za mix pultom DJ Futro.

About the author

Sinisa Kraljevic

Diplomirani inženjer menadžmenta ,novinar i osnivač sa dvadesetogodišnjim iskustvom u medijima

Add Comment

Click here to post a comment

PRess Serbia