Booking.com
VIP Estrada Reality Zvezde granda

Iza osmeha se krila tuga: Dok je stajala na sceni, Sanji Kužet javili da joj je sin imao potres mozga

SVI MISLE DA SANJA KUŽET ŽIVI KAO KRALJICA, A OVO JE PRAVA ISTINA
Foto: Printscreen/ Instagram

Iako uvek deluju raspoloženo i veselo, voditelji Voja Nedeljković i Sanja Kužet imaju probleme kao i svi ostali ljudi, pa se neretko desi nešto što ih iznervira ili potrese tik pred snimanje emisije.


Kako se nose sa tim situacijama, otkrili su tokom gostovanja u emisiji „Zvezde Granda Specijal“.

– Mnogo stvari može da me iznervira, ali to nekako ostavljam iza sebe jer bih nače verovatno odlepila – objasnila je Sanja ukratko.

Voja se tako prisetio jednog od mnogih teških trenutaka kroz koji je Sanja prošla tokom snimanja „Zvezda Granda“.

– Imali smo situaciju da je Sanjin stariji sin pao i polomio glavu. U tom trenutku smo snimali emisiju, a Sanju je zvala majka i rekla joj šta se desilo. Zvao sam moju suprugu koja je u medicini i zna lekare, pa su oni dalje zvali Sanju, sve se to dešavalo tokom snimanja. Upravo u tom trenutku Sanja je izlazila na scenu – prisetio se Voja.

Sanja je priznala da to nije bila jedina teška situacija kroz koju je prošla tokom deset godina snimanja najpopularnijeg muzičkog takmičenja.

– Imao je u tom trenutku ozbiljan potres mozga. To je bila samo jedna od situacija, ali kada gledate emisiju, nemate pojma šta se desilo. To je jedna od stvari koje prosto moramo da sakrijemo. Tokom snimanja svih ovih godina izgubili smo mnoge drage ljude, imali smo ozbiljne lične gubitke – objasnila je šarmantna voditeljka i dodala:

– Bilo je mnogo trenutaka kada smo bili emotivno rastrojeni, a mi smo i dalje morali da se smejemo. Bilo mi je lakše da radim kada sam bila mlađa, tada su mi se dešavale samo lepe stvari. Sa godinama su došle i one bolne, došle su tuge. Scena, muzika bile su i dalje tu i šou mora da ide dalje – ispričala je Sanja.

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia