Booking.com
VIP Estrada

Ivana Peters smršala 10 KG nakon operacije: Otkrila kako je uspela

IVANA PETERS BILA U VEZI SA VUKOM KOSTIĆEM "Sve dobro krijem! Ne volim što ide u lov, a ne sećam se što smo raskinuli"
Foto: Instagram

Ivana Peters je posle operacije žuči skinula 10 kilograma! Pop pevačica i zvezda mjuzikla “Veselo devojčako veče” prošle godine je imala zdravstvenih problema, pa je morala da promeni ishranu iz korena.


– Odjednom sam dobila napad žuči, mislila sam da je slepo crevo. Morala sam na operaciju i zbog svega toga sam dosta smršala. Posle intervencije sam od lekara dobila spisak šta smem da jedem, tako da sam se prilagodila drugačijoj ishrani – kaže Ivana Peters i dodaje da joj u početku nije prijao novi režim ishrane.

– Ništa nisam mogla da jedem. Onda sam počela da uzimam više manjih obroka dnevno i to mi je ubrzalo metabolizam. Bila sam na detoksu, spremala sam sve obroke na vodi i jela uglavnom čorbasto. Sutlijaš sam spremala sa vodom umesto sa mlekom, a jela sam i dosta voćnih kompota. Bukvalno sam živela na čorbicama sa povrćem i mesom, samo to mi je prijalo. Tako sam skinula deset kilograma, a planiram još pet.

Bivša pevačica čuvene grupe “Tap 011” priznaje da je dugo kuburila sa viškom kilograma.

– Poslednjih deset godina bila sam veoma nezadovoljna kada sebe vidim na televiziji ili u novinama. Nikako nisam uspevala da skinem višak koji sam dobila posle porođaja. Išla sam i u teretanu, kad god sam imala vremena. Volim da vežbam, ali nisam dugo, jer sam u januaru preležala koronu, tako da sam napravila malo dužu pauzu – priča Ivana, prenosi Hit.

 

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia