fbpx
Estrada Music VIP

IVAN MILINKOVIĆ IZNOVA ODUŠEVLJAVA

IVAN MILINKOVIĆ IZNOVA ODUŠEVLJAVA
Foto: ATA Images

Ivan Milinković, jedan od najautentičnijih vokala na muzičkoj sceni, sa puno emocije do srca publike dopire pevajući starogradske, izvorne, etno numere, sevdalinke, narodne pesme iz Crne Gore i Makedonije.

Ivan je, kao što je poznato, odlučio da karijeru nastavi kao solista. Tokom leta, publika ima priliku da uživa u  dve nove numere ,, Ibar usto protiv brega” i ,, Svenuće dunje na ormaru”. Gostujući u velikom broju televizijskih emisija, Ivan često publici pokloni pesmu koju otpeva uživo. Tako je bilo i u emisiji  ,,150 minuta”, na Prvoj televiziji . Gostujući u letnjem izdanju ove emisije, Ivan je obradovao publiku pesmom ,, Jano mori” koju je otpevao uz klavirsku pratnju Pedje Stojkovića. Time je Ivan zagolicao maštu i najavio da će se ova narodna makedonska pesma naći na Ivanovom samostalnom cd-u.

,,Publika koja me godinama prati, navikla je i očekuje od mene da ih uvek pevački iznova obradujem. Spremam veliki broj iznenađenja, biće to muzički raznolike numere, a otkrili smo u emisiji ,,150 minuta” da će se među numerama na mom samostalnom cd-u naći i pesma ,, Jano mori”. Biće to aranžmanski drugačije, ali sa emocijom koju publika sve ove godine oseća kada pevam, dodao je Milinković u zvaničnom saopštenju.

Sigurni smo, da će posle već prepoznatljivih i muzički urezanih interpretacija pesme ,, Jano mori” Kirila Mančevskog, Bilje Krstić, Tošeta Proeskog, Anete i grupe Molika, Amire Medunjanin, interpretacija Ivana Milinkovića biti sačuvana u muzičkim riznicama i merilo kvaliteta za buduće generacije.

Loading...

Video nedelje

SANDRO X CACHE X PANCHA - TO JE TAJ LAJF

REZERVIŠITE SMEŠTAJ ZA VAŠE SLEDEĆE PUTOVANJE

Booking.com

LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK STRANICU!

Uživajte u odličnom ROYAL WELLNESS CENTRU!

AUTO PLAC “DB AUTO”-ODLIČAN IZBOR POLOVNIH AUTOMOBILA

[booking_product_helper shortname=”booking search box”]

Close