Booking.com
Džet-set VIP

“Istina je, izdržavam Veljka”: Verica Rakočević progovorila o braku sa 35 godina mlađim

2208029 verica rakocevic muz ls s resize 73 compress21
Foto: ATA Images

Brak Verice Rakočević i Veljka Kuzmančevića, zbog razlike u godinama, neprestano intrigira javnost.


Modna kreatorka uživa u braku sa 35 godina mlađim kompozitorom, a nedavno je napravila pravu buru u medijima komentarima na račun zarade svog muža, a u jednom intervjuu izjavila je da ga ona izdržava i više od njega doprinosi kućnom budžetu.

– Istina je, izdržavam ga. To je činjenica, ako je to nekom bitno. Mislim da je mnogo veća tragedija ovog društva to što čovek s takvim potencijalom radi za platu od 35.000 dinara i nema mogućnost da pokaže koliko zna i ume. Ne znam kako druge žene gledaju na finansije, ali za mene je normalno da su u braku zarade partnera zajedničke, te nas dvoje imamo istu kasu. Tako sam vaspitavana i tako živim. Neki kažu da je Veljko sa mnom zbog para, ali ja sam sigurna da će on jednoga dana napraviti veliku karijeru i da me ni tada neće ostaviti – rekla je Verica, koja se nedavno prijateljima pohvalila da se njene prognoze na račun suprugove karijere lagano obistinjuju te da već sada, na osnovu onoga što zaradi on nju može da izdržava.

Veljko je, naime, nakratko usporio sa komponovanjem i posvetio se slikarstvu, a za njegov talenat u tom domenu pročulo se i u svetu.

Par umetničkih radova poslao je u Ameriku, a uveliko priprema i novu sliku, koja će uvećati njegov i Vericin zajednički bankovni račun.

Izvor: PressSerbia/Blic

PRess Serbia