Booking.com
Početna » Entertainment » Zanimljivosti » Iskoristite današnji dan – evo zašto je 4. april magičan dan
Zanimljivosti

Iskoristite današnji dan – evo zašto je 4. april magičan dan

KALENDAR SVIH NERADNIH DANA ZA 2023. GODINU: Božić pada u SUBOTU!

Magičan dan nas očekuje danas. Osim što je počeo najlepši prolećni mesec kada su romantične i pozitivne vibracije u vazduhu, 4. april nas očekuje dodatni energetski podsticaj – čarolija dve četvorke, odnosno niza 4-4.


 

Ponavljanje brojeva u numerologiji se naziva “brojevi ogledala”, a kada imamo jedna ovako moćan datum, postoje određeni numerološki uvidi i smernice koje mogu pomoći da ostvarimo želje.

Dvostruka doza energije broja 4 daje nam šansu da izgradimo temelje svojih snova, da se povežemo sa svojim znanjem i iskustvom.

Sve što danas naučite ili započnete, može vam doneti korist. Dan 4-4 je dobar za razmišljanje o svojoj životnoj svrsi – vreme je da se uskladimo sa njom i napravimo važne korake ka njenom ostvarenju.

Ovaj niz takođe simbolizuje stabilnost, uzemljenje, sigurnost.

Postoje 4 godišnja doba, letiri elementa (vatra, voda, nebo i zemlja) i četiri strane sveta – sve ovo je upakovano u lepo kvadratno pakovanje koje nagoveštava spiritualnumoć broja 4.

Zato je ovaj dan idealan da ostvarite svoje ciljeve, nudi vam se velika podrška da želje pretvorite u stvarnost, ali samo ako vi to hoćete i ako se malo više potrudite.

Vreme je da napredujete na svom životnom putu, ali neke stvari na dan 4-4 morate izbeći: impulsivnost, rasprave, uveravanje da smo u pravu, nepromišljene izjave…

Najbolje ćete iskoristiti energiju dana 4-4 ako boravite u prirodi, vizualizujete, mašajte o sovjim željama i najvažnije – napravite detaljan plan za ostvarenje svog cilja. Aktivirajte se i danas već napravite jedan korak i uskoro san može postati java.

(magazin.novosti.rs/pixabay)

Renata Kulic

Diplomirani novinar/žurnalista sa dugogodišnjim iskustvom u medijima. Za portal PRessSerbia.com piše nekoliko godina i to u rubrici "Lifestyle"

Dodaj komentar

Klikni ovde da postaviš komentar

PRess Serbia