Booking.com
Lifestyle Fashion

Ines Janković predstavila novu kolekciju CONTRAST: Spoj klasične elegancije i modernog stila!

DSC 8499
Foto: Monika Pavlović

Brend Ines Atelier, iza kog stoji uspešna srpska dizajnerka Ines Janković, ponovo je očarao ljubitelje mode kojima je predstavljena najnovija kolekcija pod nazivom CONTRAST. Uz elegantnu kombinaciju minimalizma i sofisticiranosti, ova revija je još jednom potvrdila težnju naše dizajnerke da stvori odevne komade koji ističu prirodnu lepotu i samopouzdanje žena.

MPP 1052
Foto: Monika Pavlović

Ines je inspiraciju za reviju pod nazivom CONTRAST pronašla u suprotnostima koje živi i stvara.

“Moda je danas pomirila sve oblike, forme i prilike. Pronikla sam duboko u ono po čemu sam danas posebno prepoznata – u venčanicama koju sama nikada neću obući jer nisam osoba koja želi brak. Nadalje sam tragala za onim oko čega sam takođe isključiva. Veoma malo gledam televiziju i otuda mi u prostoru filmskog studija. To je dokaz da se stvari spajaju u kontrastu i kreiraju savršenstvo. Moja misija je da svaka žena u sebi pomiri sve svoje uloge, sva lica, sve energije. Da prihvati sve verzije sebe kako bi bila najbolja”, otkrila je Ines.

Na čelu art direktive zajedno sa Ines bio je Marko Ivković, a srpska dizajnerka istakla je da CONTRAST nije samo modna kolekcija, već i poziv na putovanje unutar sebe, na istraživanje sopstvenih suprotnosti i prihvatanje svega što nas čini jedinstvenima. Jer u konačnom zbiru, to je ono što nas čini lepima i zanimljivima – sposobnost da sjedinimo sve naše kontraste u jedinstvenu celinu.

Njen dizajn odlikuju visoki standardi kvaliteta, kombinujući klasičnu eleganciju sa modernim pristupom, stvarajući prepoznatljive statement komade koji su omiljeni među najstilizovanijim ženama sa naših prostora. Uz minimalistički pristup kao osnov njenog stvaralaštva, Ines Janković i njen kreativni tim uvek imaju na umu savremene potrebe i želje žena, te se trude da njene kreacije odražavaju njihov stil života.

MPP 0805
Foto: Monika Pavlović

Na modnoj reviji koja je održana u filmskom studiju, glavna zvezda bila je glumica Jasna Đuričić koja je modnu publiku na zanimljiv način uvela u predstavljanje kreacija kojima Ines Janković obeležava 12 godina umetničkog rada.

DSC 8445
Foto: Monika Pavlović

Među poznatim ličnostima koje su uživale u modelima iz prvih redova bile su i Jelisaveta Teodosić, Sara Jo, Duška Jovanić, Dunja Jovanić, Danijela Dimitrovska, Igor Todorović i mnogi drugi.

PRessSerbia VIDEO NEDELJE: TEYA DORA – RAMONDA

Prijatelji sajta

omladinska zadruga indeks
BG ONLINE

Kalendar

април 2024.
П У С Ч П С Н
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Odaberite vašu sledeću destinacijuBooking.com

PRess Serbia