Booking.com
Početna » VIP » Džet-set » IMAM TUŽNU VEST, KRISTINA IMA KORONU, TRUDNOĆA JOJ JE RIZIČNA I KRVARI!
Džet-set VIP

IMAM TUŽNU VEST, KRISTINA IMA KORONU, TRUDNOĆA JOJ JE RIZIČNA I KRVARI!

KRISTIJAN GOLUBOVIĆ ŽESTOKO OPLEO PO ALEKS NIKOLIĆ: Pale TEŠKE REČI
Foto: Printscreen/TV Pink

Kristijan Golubović progovorio je o privatnom životu, ali i podelio stvar koja ga je mnogo potresla.


Naime, njegova trudna izabranica Kristina Spalević dobila je koronu, pa kako je Kristijan rekao u Premijeri, nekoliko puta je i prokrvarila. Kristijan ističe da je njena trudnoća rizična.

“Moram da vam kažem tužnu reč… Kristina je dobila koronu i jako joj je teško i već je jednom prokrvarila. Trudnoća je jako rizična, dešava se da kad ustane krvari, a kada leži krv stane. Beta ide svojim normalnim putem ali dok ne uđe u nedelju kada zakuca srce mi ne smemo da kažemo ništa sa sigurnošću. Jako smo pogođeni, sada je najveća borba za to dete”, rekao je Kristijan i dodao:

“Stres je učinio svoje, rekli su mi da imam šlajm u plućima… Euforija oko trećeg deteta… Imao sam temperaturu i otišao sam u bolnicu, pustili su me i negativan sam na kovid, međutim Kristina je tako kako je, ne želim da se pomerim od nje, šta god je njoj neka bude i meni. Jako je loša slika što se njene trudnoće tiče.”

“Hteo sam da nam bude lepše i bolje, razlika u godinama je velika. Ona je tvrdoglava, ta klinka mi kida živce i ne mogu nikako da joj dokažem: Crna Kristina, ti ćeš biti u mojim godinama. Ima rizičnu trudnoću i ne ide pravim tokom i kada ne treba da se nervira oko nečega u kući, sitnica, ima klinačke bubice, to je jer je toliko mlada. Ja sam stara baba od 52 godine i ne mogu da joj objasnim da sam prošao nešto sedam puta”, istakao je on u “Premijeri”.

Izvor: PRessSerbia/Kurir

About the author

Marija P.

Diplomirani profesor srpskog jezika i književnosti sa višegodišnjim radnim iskustvom u brojnim domaćim medijima.
Najviše je zastupljena u rubriikama vesti, društvo i biznis.

Add Comment

Click here to post a comment

PRess Serbia