fbpx
Reality Zadruga

“IMA LI OVAJ SNIMAK KRAJA??!” Veliki šef iznenadio ukućane ovim NEEMITOVANIM SNIMKOM!

"IMA LI OVAJ SNIMAK KRAJA??!" Veliki šef iznenadio ukućane ovim NEEMITOVANIM SNIMKOM!
Foto: TV Pink/Printscreen

Nedelja popodne je kao stvoreno da se zadrugari opuste, a Veliki šef je pripremio pravu poslasticu za sve njih. Na ekranima u Beloj kući prikazuju se uspomene učesnika Bele kuće.


Snimci Aleksandre Subotić su raznežili sve prisutne. Kolažni video je počeo slikama kada je Magdalena bila mala. Sve vreme Aleksandra je bila raspoložena, dok je njena majka Ljuba Pantović bila u suzama. Zajednički snimci Aleksandre i Davida su takođe bili deo klipa. Dragojević je posmatrao i govorio Ani kada su snimci nastali dok je Subotićeva gledala sve sa čežnjom. Međutim, sve je iznenadio famozni snimak u kom David igra u kožnim pantalona i tanga gaćama uz muziku.

– Ima li ovaj snimak kraja – govorio je David tokom trajanja snimka, a onda je Aleksandra detaljno priznala kako se oseća nakon prikazivanja snimka:

– Joj, vratile su se uspomene. To je bila za mene prava i velika ljubav. To su moje uspomene. Tu su gde im je mesto. Nije mi žao što se sve završilo. U sve sam ja ovo verovala. Meni je bilo prelepo. Delovalo je kao neka porodična idila. Njegova porodica me je prihvatila. Nisam nikada imala porodičan stil života u mojoj kući, dok kod njega jesam.

– Baš sam komentarisao da je Magdalena bila ista kao Aleksandra kad je bila mala. Priznao sam, neću da lažem. Sve sam ja to govorio – govorio je Dragojević.

Šta se sve dogodilo pogledajte na video-snimku u nastavku priloga:

Loading...

Video nedelje

DJ MARTIN - BUDI MOJE SVE (4K)

LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK STRANICU!

Uživajte u odličnom ROYAL WELLNESS CENTRU!

AUTO PLAC “DB AUTO”-ODLIČAN IZBOR POLOVNIH AUTOMOBILA

Close