Booking.com
Početna » News » Beograd » “I ja sam vredna”: Manifestacija za celu porodicu tokom vikenda na Vračaru!
Beograd News

“I ja sam vredna”: Manifestacija za celu porodicu tokom vikenda na Vračaru!

“I ja sam vredna”, naziv je manifestacije koja će u organizaciji Udruženja žena preduzetnica “Vredna” i uz podršku Opštine Vračar, biti održana 18. i 19. novembra od 10 do 18 časova, na platou pomenute Gradske opštine.

Događaj je namenjen svim ženama preduzetnicama, onima koje se bave proizvodnjom, zanatskim poslovima, kao i umetničkim radom, damama koje su kreativne i ambiciozne u ostvarivanju svojih poslovnih ideja i ciljeva, ali i svima koji im žele pružiti podršku i upoznati se s njihovim radom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 321 SRBIJA (@321srbija)

 Poseban i prepoznatljiv deo desete po redu manifestacije čini Bazar žena preduzetnica, gde će svoje proizvode, na platou Gradske opštine Vračar, kod Kalenić pijace, ponuditi preko 40 izlagača. Bazar je promotivno-prodajnog karaktera, gde će biti pružena prilika posetiocima da otkriju raznovrsne proizvode koje stvaraju talentovane žene preduzetnice.

Drugi, edukativni segment manifestacije, biće realizovan u subotu 18.novembra od 11 do 16 časova u svečanoj sali Gradske opštine Vračar i posvećen je edukaciji i podršci ženama preduzetnicama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 321 SRBIJA (@321srbija)

 Stručna predavanja i prezentacije održaće osnivačice Udruženja „Vredna”, uspešne i ostvarene preduzetnice, predstavnici APR-a i bankarskog sektora, kao i mentori za oblast preduzetništva. Teme su: promocija biznisa na društenim mrežama, pokretanje i razvoj vlastitog biznisa, kao i finansijska i mentorska podrška za iste.

Ulaz za sve posetioce je slobodan, a deo prikupljenih sredstava će biti usmeren u humanitarne svrhe, pridonoseći zajednici na konkretan način.

Osim toga, manifestacija “I ja sam vredna” ponudiće niz zanimljivih aktivnosti i animacija za najmlađe. Mađioničari, kostimirani crtani junaci, i crtanje po licu pružiće deci nezaboravno iskustvo. Program za decu takođe je besplatan.

Udruženje žena preduzetnica “Vredna” nastalo je kao inicijativa tri žene preduzetnice s ciljem okupljanja i podrške drugim ženama koje započinju ili žele pokrenuti ili unaprediti svoju preduzetničku karijeru. 

„Pokrećemo novi koncept mera podrške malim privrednicima i preduzetnicima. Ovaj put imamo i teoretski i praktični deo manifestacije vezano jedan uz drugi. Na desetom ovogodišnjem Bazaru dajemo podršku i promociju kategoriji koja je u samom vrhu prioriteta našeg Ministarstva privrede, a to je zadrugarstvo i to žensko. Mnogo je vrednih ljudi i naših dama kojima ovo znači”, poručuju iz Udruženja žena preduzetnica “Vredna”.

Pridružite se manifestaciji “I ja sam vredna” na platou Gradske opštine Vračar i podržite žensko preduzetništvo!

321 Srbija!

About the author

Dalibor Katic

Novinar je sa skoro dvadesetogodišnjim iskustvom u medijima. Stotine ekskluzivnih priča, ali i brojni intervjui sa domaćim i svetskim zvezdama samo su deo njegove novinarske karijere.

PRess Serbia