Booking.com
Estrada VIP

HUSA BIT STRIT SLOMLJEN ZBOG MARINE: Mi smo njeni klinci sa Čubure! Futa i ona su nam mnogo pomogli, spojili su nas sa Džejom

Husa Bit Strit, zvezda 90-ih, pozitivan na koronavirus
Foto: Instagram

Husein Alijević Husa došao je da izjavi saučešće Aleksandru Radulović Futi zbog smrti supruge Marine Tucaković koja je preminula posle teške borbe sa bolešću.


Husa iz grupe “Bit strit” za Kurir otkrio je detalje rada i poznanstva sa Marinom Tucaković.

“Neko znaju da ovo, čime se bavim mogu njoj da zahvalim. Mi smo njeni klinci, iz njenog kraja sa Čubure. Ljuba i ja smo ovde kao deca došli, Futa i Marina su nam mnogo pomogli u karijeri, spojili su nas sa Džejom da budemo na turneji. Ona je prepoznala moj talenat, mnogo me podržavala, zajedno smo radili neke od mojih najboljih pesama koje je snimio Saša Matić”, rekao je on i dodao:

“Duboko saosećam sa Futom i Laćom, ovo je veliki udarac za našu profesiju, mislim da smo izgubili nešto najbolje što je postojalo kad je u pitanju poezija koja se peva. Viđali smo se pre nego što se razbolela, uglavnom na okupljanjima kompozitora. Slao sam poruke, ne mogu da kažem da smo bili kućni prijatelji da bih je uznemiravao u tim uslovima. Moje srce kao i srca svih sa kojima je sarađivala je bilo uz nju.”

“Ona će živeti sa svima nama, to što je radila ima toliku težinu. Generacije su rasle uz njene najlepše pesme. Futi sam izjavio saučešće, on je pozitivan na koronu, jako je teško vreme”, zaključio je slomljeni Husa.

Izvor: PressSerbia/Kurir

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia