Booking.com
Početna » News » Sport » Humanitarna akcija za Miroslava Francuskog
News Sport

Humanitarna akcija za Miroslava Francuskog

Kajakaški kup  u Novom Sadu!

 
Memorijalna trka za Aleksandra Sašu Francuskog
 
U organizaciji Kajak kanu kluba “LIMAN” u subotu 04.05.2013.g. održaće se kajakaški kup Novog Sada na Šodrošu ispred prostorija kluba. Start prve trke počeće u 10:00 časova.
Domaćin će obezbediti tehničku organizaciju, lekarsku službu, pehare za prvoplasirane ekipe kategorijama, medalje za tri prvoplasirane posade u trkama i hranu za učesnike, -najavljuju iz organizacije, dok će se u  dugačkim trkama bodovati  prvih 10 mesta, a u kratkim trkama bodovaće se onoliko koliko bude bilo postavljeno staza, što zavisi od vodostaja. 
 
U dugačkim trkama bodovaće se prvih 10 mesta, a u kratkim trkama će se bodovati onoliko koliko bude bilo postavljeno staza, što zavisi od vodostaja.Prvo mesto u MK-1, K-1, C-1 nosi 10 bodova,drugo 9 itd.Prvo mesto u trkama MK-2 i K-2 donosi 15 bodova, a u trkama K-4 20 bodova.U trkama u kojima nastupi manje od 3 posade, broj bodova umanjuje se za 50%.
 
Humanitarna akcija i za Mirsolava Francuskog
 
Inače, sin Aleksandra Francuskog po kome je ovaj turnir dobio i ime, Miroslav Francuski (26) boluje od retke i teške urođene imunološke bolesti – septične granulomatoze, koja se manifestuje gnojnim zapaljenjima u telu. Zbog nemogućnosti da se leči u Srbiji, Miroslava su roditelji, o svom trošku poslali u Minhen. Nakon smrti oca, Miroslavu se pogoršalo stanje, zbog čega ponovo mora na lečenje u Nemačku, ali je porodica nema finansijska sredstva. 
 
Sestra ovog obolelog momka Elena, organizator je serisjkih koncerata po Srbiji i svojim doprinosima a i doprinosima mnogih ljudi ona pokušava da sakupi novac i da Miroslava pošalje na lečenje. Više informacija na www.francuskanoc.info

About the author

Sinisa Kraljevic

Diplomirani inženjer menadžmenta ,novinar i osnivač sa dvadesetogodišnjim iskustvom u medijima

Add Comment

Click here to post a comment

PRessSerbia VIDEO NEDELJE: Vrnjačka Banja- Mesto ljubavi (Official video)

Prijatelji sajta

BG ONLINE

Kalendar

Oktobar 2023
P U S Č P S N
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Odaberite vašu sledeću destinacijuBooking.com

PRess Serbia