fbpx
Reality Zadruga

HAOS U ZADRUZI! PRŠTALE UVREDE NA SVE STRANE! “Skočiće ti tarifa prostitutko!”

HAOS U ZADRUZI! PRŠTALE UVREDE NA SVE STRANE! "Skočiće ti tarifa prostitutko!"

Tokom sinoćnjeng programa u “Zadruzi” došlo je do žestoke svađe između Stanije Dobrojević i Sanje Stanković, u koju se uključila i Sanjina devojka Jovana Tomić Matora.


Stanija je govorila da Sanja glumi da voli odnose sa devojkama, što je zabolelo Matoru, koja je ušla u raspravu nakon emisije sa Dobrojevićevom. Zatim se umešala Sanja, a onda su one počele da iznose veoma teške tvrdnje.

– Što si ti bolja od nje, ako si glumila fejk vezu sa Kristijanom? – upitala je Matora Staniju.

– Mi nismo glumili ljubav, gledali smo u kameru i dogovarali se! Hajde, Sanja, ti si sa 30 godina shvatila da si lezbejka u rijalitiju. Skočiće ti tarifa prostitutko! Ja imam svaku zaradu crno na belo! Tresete se od mene, jer se vaše mušterije lože na mene! – govorila je Stanija Sanji i Matoroj.

– Izvini molim te što nisam imala dovoljno para, jer je moja majka bila samohrana! Moja majka nije imala para, glupačo! Imala je 19 godina kada je ostala sama sa mnom! Ti se skidaj i dalje gola! Ko ti je kupio auto? – govorila je Sanja Staniji.

Matora je prekinula ovu svađu, tako što je Sanji govorila kako ne želi da se na ovakav način svađa sa Stanijom, a zatim su otišle u hotel gde im se pridružio Lepi Mića. Međutim, ove zadrugarke posvađale su se opet tokom noći, u dovrištu, i tom prilikom sve isto su govorile kao i u protekloj raspravi.

Kako je sve to izgledalo potledaje u video snimcima u nastavku:


Loading...

Video nedelje

Aleksandra Mladenovic -Poseban ( Dodela Ekskluzivne nagrade)

LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK STRANICU!

Uživajte u odličnom ROYAL WELLNESS CENTRU!

AUTO PLAC “DB AUTO”-ODLIČAN IZBOR POLOVNIH AUTOMOBILA

Close