Booking.com
VIP Estrada

Handanović otkrio nepoznate detalje o Marini Tucaković: Progovorio o SPISKU DUŽNIKA

Handanović otkrio nepoznate detalje o Marini Tucaković: Progovorio o SPISKU DUŽNIKA
Foto: ATA Images/ Kurir TV Printscreen

Kompozitor otkrio i u kakvim je odnosima sa sinom i mužem pokojne Marine Tucaković.


Na današnji dan navršava se 40 dana od smrti Marine Tucaković, žene koja je ostavila najveći pečat na domaćoj sceni.

Marina je preminula u 67. godini nakon duge i teške bolesti, a Damir Handanović, Marinin saradnik i prijatelj ispričao je kako je došlo do njihove saradnje koje se kasnije razvilo u prijateljstvo.

“Marina i ja smo bili pre svega veliki prijatelji pa onda saradnici. Kad sam počinjao da se bavim ovim poslom ona me je prepoznala, čula je da dobro komponujem i pozvala me je. Našli smo se u radionici kod njene kuće, sačekalo me je dosta mačaka i milo lice Marine. Marina je pravila karijere, bio sam u velikoj tremi ali i energičan da pokažem kakav sam kompozitor. Kad imaš tako dobrog tekstopisca, pesme zvuče mnogo bolje. Drago mi je što živim u njenom vremenu. Hvala joj, verovatno nas gleda sa neba i kaže ‘Pa dobro, Pakistanac, lepo si ispričao’, tako me je zvala, Pakistanac. Nedostaje mi moja Marina, mnogo težak period”, rekao je Handanović u emisiji “Redakcija” na Kurir telviziji.

Handanović smatra da ne postoji tekstopisac u Srbiji koji može da parira Marini, ali je istako da njen sin dobro piše te da će sarađivati sa njim ako to on bude želeo.

Milan Laća Radulović najavio je da će nakon 40 dana od smrti njegove majke izneti sve estradne tajne, ko je sve od pevača ostao Marini dužan veliki novac za tekstove, zbog kojih ih je ona zvala neposredno pred smrt i molila ih da dug vrate njenoj porodici.

“Ne znam ko treba da se boji, nisam nikome dužan niti je neko meni dužan. U medijima može svašta nešto da se pročita i nije sve tačno. Ako je Laća rekao, verovatno on zna, ja ne znam” ogradio se Handanović, pa potom i otkrio da li je u kontaktu sa Laćom i Futom.

“Sa Laćom sam u kontaktu, ali sa Futom sam bliži. On je moj idol godinama već i jedan od najboljih kompozitora. Od njega može dosta stvari da se nauči, on je jedini koji je mene prihvatio kao drugog kompozitora. Laća je trenutno na putovanjima, stiže u Beograd pa da vidimo kako ćemo dalje”, rekao je Damir.

Handanović je poruČio da će Marinu pamtiti kao velikog prijatelja i normalnu osobu koja je volela da kuva, sprema i živi punim plućima.

“Kod Marine se najbolje jelo, najbolje je spremala guščiju paštetu, lososa, volela je mediteranske stvari. Kod Marine nikada nije postojala kafa, samo kapućino i džin tonik. Najveće hitove smo uradili Ceci, Breni, Vesni Zmijanac itd”, ispričao je Damir.

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia