Booking.com
Početna » Entertainment » Halid Muslimović ima problem sa dugovima i izvršiteljima?!
Entertainment Estrada VIP

Halid Muslimović ima problem sa dugovima i izvršiteljima?!

Halid Muslimović ima problem sa dugovima i izvršiteljima! Kako pišu mediji, bosanska zvezda je nedavno ugasila izdavačku kuću „Haliks“, iako je ona odlično poslovala, kako bi izbegao plaćanje svojim poveriocima.


Pevaču Halidu Muslimoviću, kako pišu domaći mediji, sudski izvršitelji su hteli 6. februara da oduzmu pokretnu i nepokretnu imovinu da bi na taj način isplatili njegov dug prema Erminu Erku Elezoviću od 32.500 evra.

Međutim, kako mediji pišu postupak je bio neuspešan jer bosanski pevač u svom domu u Prijedoru nema nikakvu imovinu.

– Kod Osnovnog suda u Prijedoru u toku je izvršni postupak tražioca izvršenja Elezović Ermina iz Jagodine protiv izvršenika Halida Muslimovića iz Prijedora radi naplate novčanog potraživanja. Obaveštava se tražilac izvršenja (Ermin) da prilikom izlaska na lice mesta sudski izvršilac nije našao pokretne stvari koje mogu biti predmet zaplene. Tražilac izvršenja može u roku od tri meseca da predloži ponovno sprovođenje plenidbe tako što će predložiti novi predmet i sredstvo izvršenja – stoji u zaključku sudije Vanje Mehadžić.

Podsetimo, sudski spor između Elezovića i Muslimovića datira iz 1992. godine kada su njih dvojica sklopili saradnju u objavljivanju muzičkog albuma za Halidovu izdavačku kuću „Haliks“.

Ermin je uplatio neophodna sredstva po ugovoru, ali pevač navodno nikada nije ispoštovao svoj deo dogovora. Zbog toga je Elezović podneo tužbu, a Apelacioni sud je presudio da je Muslimović dužan da mu plati 32.500 evra odštete. Halid je to uporno izbegavao, pa je Ermin zatražio da mu se zapleni imovina i tako naplati svoje potraživanje.

Kako pišu mediji, bosanska zvezda je nedavno ugasila izdavačku kuću „Haliks“, iako je ona odlično poslovala, kako bi izbegao plaćanje svojim poveriocima.

Podsetimo, Halid je jednom prilike za bosanske medije istakao da je cela priča izmišljena od strane Ermina Elezovića.

– Ma, kakvo oduzimanje imovine? Ermin Elezović laže i blefira. Čovek mi duguje pare koje sam pozajmio kad je meni bilo najteže, za vreme rata. Sud je prihvatio neke stvari koje nemaju veze s tim postupkom. Bio sam nemoćan u Jagodini i oni su radili šta su hteli. Došlo je do toga da oni to ne mogu realizovati. On je jedan običan krpelj, lešinar, laže – rekao je Halid za Avaz.

PRessSerbia VIDEO NEDELJE: Vrnjačka Banja- Mesto ljubavi (Official video)

Prijatelji sajta

BG ONLINE

Kalendar

Septembar 2023
P U S Č P S N
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Odaberite vašu sledeću destinacijuBooking.com

PRess Serbia