Booking.com
Početna » VIP » Grašo otvorio dušu o teškom periodu – “Doktoru dugujem zahvalnost”
Estrada VIP

Grašo otvorio dušu o teškom periodu – “Doktoru dugujem zahvalnost”

Grašo otvorio dušu o teškom periodu - "Doktoru dugujem zahvalnost"
Foto: ATA Images

Pevač Petar Grašo je podelio kroz šta je prošao sa bolesnim ocem.


Petar Grašo je poznat po tome da ne voli da priča o privatnom životu, te retko iznosi detalje iz istog u javnost. Međutim, sada je podelio kroz kakve teške trenutke je prošao sa svojim ocem. On je otkrio, da je njegov otac pre nekoliko godina imao velike probleme sa okom.

“Praktično je oslepeo preko noći, a drugo mu je već jako oštećeno od dijabetesa”, ispričao je Grašo, pa dodao: “Preko noći se probudio slep, snužden i nije znao šta se događa.” Grašo je, kako kaže, odmah pozvao lekara, kome će do kraja života biti zahvalan: “Mome ocu je preko noći doslovno spasio oko. Moj otac danas vidi. Šta reći? Kad ti neko spasi vid, dužnik si mu do kraja života”, ispričao je pevač.

Petar potiče iz ugledne splitske porodice. Njegovi roditelji ne pojavljuju se često u javnosti, štaviše, poslednji put smo ih videli kada je popularni hrvatski pevač Hani Huljić izgovorio sudbonosno “da”. Petrov otac Zoran svojevremeno je bio uspešan košarkaš. Igrao je za najpoznatiji klub grada pod Marjanom, nekada čuvenu “Jugoplastiku”.

Izvor: PressSerbia/24sata.hr

PRess Serbia