Booking.com
Početna » VIP » Estrada » Gordana Šaulić živi od pesama legendarnog Šabana Šaulića, za jednu godinu uzela veliku sumu novca
Estrada VIP

Gordana Šaulić živi od pesama legendarnog Šabana Šaulića, za jednu godinu uzela veliku sumu novca

Gordana Šaulić otkrila kako joj teče život posle smrti supruga Šabana
Foto: ATA Images

Gordana Šaulić, supruga legendarnog pevača Šabana Šaulića, navodno živi od njegovih pesama jer je ona nasledila autorska prava pokojnog kralja narodne muzike.


U vlasništvu Gordane Šaulić je firma “Luna mjuzik”, a prihod za 2022. godinu je navodno bio 7.405.000 dinara, što je oko 63.290 evra, pokazuju zvanični podaci Agencije za privredne registre, piše Kurir. U pitanju je suma koju je Šaulićeva udovica naplatila na ime autorskih prava za pokojnog Šabana.

Gordana Šaulić je inače nedavno pričala o svom braku sa kraljem narodne muzike koji nas je napustio pre više od četiri godine.

– Ja sam bila 44 godine u braku sa Šabanom Šaulićem. On je bio izuzetno skroman čovek i neko ko je voleo ljude i život. Nekim ljudima koji su se ogrešili o njega ili su ružno pričali o njemu, Šaban je uvek tražio izgovor zašto su oni takvi. Ja kažem “pusti ga on je loš čovek”, dok mi on odgovara “ko zna šta se njemu desilo u životu i zašto je takav”. Stalno je tražio opravdanja za postupke ljudi oko njega. Bio je izuzetan otac i deda. Stabilan muž i čovek koji je meni sa puno poverenja prepustio njegovu karijeru i odgoj dece. Ja mislim da sam to opravdala na pravi način – rekla je Gordana.

Prisetila se i njegovog jutarnjeg rituala.

– Obavezno je voleo kapućino ujutru, zatim svojevrsne štampe. Jedna po jedna. Onda su zatim tu planovi i neka kretanja. Tu su naravno i silni prijatelji koji su tu već na kapiji. Ulaze traže nešto ili im treba. Uveče neki prijatelji koji dolaze ili kod kojih mi odlazimo. Najveći deo vremena smo jedno sa drugim proveli na putevima. Jako sam često putovala sa njim na turneje dok su još deca bila mala – rekla je Gordana.

Izvor: PressSerbia/Kurir

PRess Serbia