Booking.com
Početna » News » Beograd » Gordana: “Čekam Tomu da se vrati s puta”
Beograd Društvo Džet-set Estrada Kultura News Srbija VIP

Gordana: “Čekam Tomu da se vrati s puta”

Supruga Tome Zdravkovića Gordana: "Čekam Tomu da se vrati s puta"

Supruga Tome Zdravkovića Gordana: “Čekam Tomu da se vrati s puta”


Zdravkovićeva supruga Gordana i sin Aleksandar juče obeležili 25 godina od pevačeve smrti. Na Centralno groblje došli i Merima Njegomir, Zoran Kalezić i Aco Pejović
Kralju boema Tomi Zdravkoviću juče je odat dvadesetpetogodišnji pomen na Centralnom groblju u Beogradu, kojem su prisustvovali članovi njegove porodice i kolege.

Rado pričaju o njemu... Aco Pejović i Bane ObradovićRado pričaju o njemu… Aco Pejović i Bane Obradović

Pevačeva supruga Gordana i sin Aleksandar doputovali su iz Kanade kako bi obeležili godišnjicu, a zatim bili i na koncertu posvećenom pevaču koji će biti održan 28. septembra u Kombank areni.

Sećaju ga se po dobrom... Merimu Njegomir i Zorana Kalezića veže prijateljstvo sa porodicom ZdravkovićSećaju ga se po dobrom… Merimu Njegomir i Zorana Kalezića veže prijateljstvo sa porodicom Zdravković

Oni su na groblje došli u društvu Merime Njegomir, Zorana Kalezića i menadžera Baneta Obradovića, a ubrzo im se pridružio i Aco Pejović. Položili su cveće i upalili sveće, a onda su se prisetili lepih uspomena.

– Nikad ga neću zaboraviti! Kad dođem u Srbiju, osećanja su mi pomešana. Volim kad sam ovde jer mogu da mu posetim grob, a s druge strane, teško mi je jer mislim da je na putu i da će doći svojoj porodici. Mnogo mi nedostaje.Ni posle 25 godina nije mi lakše, on je uvek moja tuga – kaže Gordana za Kurir i dodaje da jedva čeka koncert, na kom će više od 20 izvođača pevati hitove najpoznatijeg boema.

– Drago mi je što Tomu nisu zaboravili ni publika ni kolege, zna ga i ova generacija koja čak nije ni bila rođena dok je on pevao. Srećna sam što ljudi vole njegovu muziku. Imam dve njegove omiljene pesme „Čekaj me“ i „Zaboravljam pesme“. Radujem se koncertu. Vraća me unazad, samo što Toma neće biti tu – rekla je pevačeva supruga.

Došla iz Kanade... Žena GordanaDošla iz Kanade… Žena Gordana

Merima Njegomir kaže da je Toma i dalje prisutan u njenom životu.

– Bilo je mnogo anegdota s Tomom. Što je mislio, to je i govorio. Ne postoji dan da se ne čuje neka njegova pesma na radiju. Kad s kolegama prepričavam doživljaje s njim, uvek se smejemo njegovim interesantnim stvarima. O njemu se priča kao da nije otišao – rekla je pevačica.

PRessSerbia VIDEO NEDELJE: Vrnjačka Banja- Mesto ljubavi (Official video)

Prijatelji sajta

BG ONLINE

Kalendar

Septembar 2023
P U S Č P S N
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Odaberite vašu sledeću destinacijuBooking.com

PRess Serbia