Booking.com
VIP Džet-set

GORAN JEVTIĆ IZBAČEN IZ PREDSTAVE! Evo šta je tačno dočekalo glumca nakon presude: Odluka donesena PO HITNOM POSTUPKU!

GORAN JEVTIĆ IZBAČEN IZ PREDSTAVE! Evo šta je tačno dočekalo glumca nakon presude: Odluka donesena PO HITNOM POSTUPKU!
Foto: ATA Images

Goran Jevtić provešće 10 meseci u zatvoru zbog optužbi da je počinio nedozvoljene polne radnje nad maloletnikom, nakon čega je, kako se navodi, pozorište Boško Buha donelo odluku po kojoj je on sklonjen iz predstave “Aladinova čarobna lampa”.


“Jevtić do daljeg neće igrati u predstavama za decu i po hitnom postupku, već od 18. oktobra kada je zakazana ‘Aladinova čarobna lampa’ biće zamenjen”, izjavio je direktor pozorišta Igor Bojović.

Inače, on je u stalnoj postavci te predstave za decu, u kojoj glumi duha iz lampe.

Podsećamo, detalji ovog slučaja objavljeni su godinu dana nakon što se sve dogodilo, kada je 16-godišnjak ispričao svojim roditeljima a oni sve prijavili policiji. Kako je bilo navedeno u optužnici, 2014. godine Jevtić je obljubio dečaka u toaletu Narodnog pozorišta u Somboru, posle manifestacije Pozorišni maraton.

Dečak je tada ispričao da ga je glumac napastvovao i da je bio u alkoholisanom stanju. Tokom celog procesa, Jevtić je negirao krivicu, a povukao se i iz javnog života. Njegove kolege, uverene da mu je optužba nameštena, potpisivale su čak i peticiju. Na više načina je pokušao da odugovlači sudski proces, ali ga je pravda stigla nakon pet godina.

Foto: ATA Images

Izvor: PRessSerbia/Kurir

About the author

Marija P.

Diplomirani profesor srpskog jezika i književnosti sa višegodišnjim radnim iskustvom u brojnim domaćim medijima.
Najviše je zastupljena u rubriikama vesti, društvo i biznis.

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia