Booking.com
Početna » VIP » Estrada » “GODINU DANA NISAM IMALA OD ČEGA DA ŽIVIM” Edita o teškom periodu, ovaj pevač ju je spasao: “Hvala mu na svemu!”
Estrada VIP

“GODINU DANA NISAM IMALA OD ČEGA DA ŽIVIM” Edita o teškom periodu, ovaj pevač ju je spasao: “Hvala mu na svemu!”

Foto: Printscreen/Instagram

Pevačica Edita Aradinović progovorila je o napuštanju grupe “Ministarke”, što je pre nekoliko godina izazvalo veliku pažnju javnosti.


Edita je priznala da su njen odlazak iz benda pratile brojne turbulencije, kao i da nakon toga nije imala novčane prihode.

– Bilo je uzbuđujuće i turbulentno. Odrasla sam sa njima. Tih pet godina bila sam na točkovima. Non stop smo putovali, bili smo porodica. Nije postojala sujeta, zato što je tu svako znao šta radi. Ja sam tu imala potpisan ugovor, oni nisu. Nije bio problem toliko u nama koliko su se neke druge stvari mimo našeg odnosa poremetile i onda su automatski počele da utiču na nas kao tim. Svi smo počeli da ispoljavamo nezadovoljstvo. Bilo je ili da krenem sve ispočetka ili da nastavim da se gušim u sopstvenom mulju. Da sam bila starija, mudrija, pametnija, možda bih ostala i izborila se na neki drugi način. Nisam bila pitana i to me je nerviralo, a nisam smela da kažem – ispričala je Edita za “Kurir”, pa nastavila:

– Ja nisam dobila otkaz, ja sam samoinicijativno otišla. Nisam imala plan, otišla sam i narednih godinu dana nisam imala od čega da živim. Odlazak je bio turbulentan, kao i sama moja ličnost. Sve je bilo toksično.

Kako je otkrila, nakon toga joj je najviše pomogao Aco Pejović, sa kojim je snimila duet “Blud i nemoral”, koji je postao veliki hit.

– On me je spasio, jer sam ga srela na jednoj žurci i pitao me: ‘Kako ide mala, je l’ se ti snalaziš?’. Ja sam mu rekla: ‘Ma dobro, ide super’, a ništa nisam imala u planu da snimam. On je rekao: ‘Hajde, hoćemo neki duet?’ – otkrila je Edita i dodala:

– Pitao me da li imam pesmu, rekla sam da imam, a nisam je imala. Hvala mu na svemu. Mnogo ga volim.

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Add Comment

Click here to post a comment

PRess Serbia