Booking.com
Početna » VIP » Goca Tržan pokreće novi biznis! Našla još jedan način da zaradi
Estrada VIP

Goca Tržan pokreće novi biznis! Našla još jedan način da zaradi

GOCA TRŽAN OPLELA PO CELOJ ESTRADI: Pevačica progovorila o sukobima sa kolegama
Foto: Instagram

Pevačica Goca Tržan otkrila je da pokreće novi privatni biznis, kao i ko joj je patner.


Goca Tržan za koju je Kristijan Golubović izneo šokantne tvrdnje nakon svađe s njenim bivšim suprugom Ivanom Marinkovićem, ima pune ruke posla, ali je ipak našla vremena za još jedan privatni biznis. Goca je rešila da sa suprugom Rašom Novakovićem otvori muzički studio u kom će muzičari moći da snimaju pesme.

Pevačica koju je koleginica Maja Nikolić nedavno žestoko izvređala, pored muzike ima i svoj rijaliti, bavi se voditeljstvom i glumom, a sada je pronašla još jedan način da zaradi.

“Pravimo studio jedan kod nas u Baču, u kući Rašinih roditelja. Tamo ćemo napraviti studio za snimanje pesama, kavere i slično. Biće uređen po mom ukusu, a i mi, muzičari, imaćemo prostor u kom ćemo moći da ‘džemujemo’ i da se igramo kako se nama igra”, otkrila je Tržanova i dodala: “Imam sad jedan koncert. Mnogo radim, pa ponekad ne znam da li vodim emisiju, da li pevam, da li glumim, ali to je moj život. Da je drugačije, odnosno da nemam ovoliko posla, verovatno bih umrla od dosade”.

Goca Tržan, osim solističkih nastupa, uredno održava i koncerte sa sastavom Tap 011, dok uporedo snima emisiju u kojoj sa javnim ličnostima razgovara o brojnim temama. Osim toga, pevačica snima i porodični rijaliti, ali i video zapise za vlastiti Jutjub kanal.

Izvor: PressSerbia/Blic

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Add Comment

Click here to post a comment

PRess Serbia