Booking.com
Početna » VIP » Estrada » GOCA TRŽAN OPLELA PO CELOJ ESTRADI: Pevačica progovorila o sukobima sa kolegama
Estrada

GOCA TRŽAN OPLELA PO CELOJ ESTRADI: Pevačica progovorila o sukobima sa kolegama

GOCA TRŽAN OPLELA PO CELOJ ESTRADI: Pevačica progovorila o sukobima sa kolegama
Foto: Instagram

Goca Tržan odavno važi za jednu od najiskrenijih na estradi, a u intervjuu je progovorila o odnosu s koleginicama i materijalnim vrednostima koje su, kako kaže, pokvarile estradu.


Kako je objasnila, neguje estradna prijateljstva, ali odbija da sluša muziku koju estradnjaci prave.

– Ne znam zašto se misli da na estradi nema pravog prijateljstva. Niti ja volim sve kolege, niti sve kolege vole mene. Družim se samo s onima koji mi odgovaraju, koji su mi slični. Volim svoje koleginice iako ne slušam njihovu muziku. Da dođe do toga da nekog ne volim, taj mora mnogo da mi se zameri, a malo ih je koji su se usudili da mi se zamere – rekla je Goca, koja se nikada nije pokajala zbog svog britkog jezika.

– Nije mi žao što imam jasan stav o svemu što se dešava oko mene koliko god da me je to koštalo – pao meteor na mene i sve je kako treba da bude – ispričala je pevačica, koja se za razliku od većine koleginica nikada nije opterećivala skupom garderobom.

– Ne opterećujem se time šta nose moje koleginice i da li imaju nešto što ja nemam, ili obrnuto. Daleko mi je važnije šta ljudi rade nego šta oblače i kako izgledaju. Svako ima pravo da izgleda kako želi, iako se u našem sistemu vrednosti forsira da svi izgledamo isto – rekla je pevačica.

Takođe, prokomentarisala je i trend gledanja u šolju, horoskopa, tarota…

– Ne verujem u retrogradne Merkure i ostalo. Takve budalaštine utiču samo na ljude koji u to veruju, a ja svakako nisam jedna od njih – rekla je Goca Tržan.

Izvor: PRessSerbia/Alo

 

Marija P.

Diplomirani profesor srpskog jezika i književnosti sa višegodišnjim radnim iskustvom u brojnim domaćim medijima.
Najviše je zastupljena u rubriikama vesti, društvo i biznis.

Dodaj komentar

Klikni ovde da postaviš komentar

PRess Serbia