Booking.com
Početna » News » GOCA TRŽAN: EVO ŠTA ZAISTA MISLIM O SINU MILJANE KULIĆ…
Džet-set Estrada News VIP

GOCA TRŽAN: EVO ŠTA ZAISTA MISLIM O SINU MILJANE KULIĆ…

AQUAWORLD RESORT: Regionalne zvezde na otvaranju najvećeg evropskog SPRAY-PARK-a u Evropi!

Rođenjem Željka Kulića, prve “rijaliti bebe” u Srbiji, “rodbinski” su se povezale Miljana Kulić i Goca Tržan, budući da obe imaju decu sa Ivanom Marinkovićem, ali pevačica ne želi ni da čuje za to.


– Moje dete neće biti sestra tom detetu – istakla je Goca Tržan jasno i glasno u emisiji “Rada sam” pre nedelju dana, a sada je još preciznije iznela svoj stav za Glosi.

– Moje dete već ima dovoljno iskomplikovan život zbog toga što sam joj ja majka, a i što joj je Ivan Marinković otac. To je za nju, trenutno, mnogo više od onoga što može da nosi na svojim plećima. Boli me svaki napad na nju i ne želim dodatno da joj komplikujem život zbog novonastale situacije, a isto tako smatram i da niko drugi nema pravo na to. To je moj stav kao Leninog zakonskog roditelja. Ona već sada zna sve, ali o tome ne želi da razmišlja, niti je interesuje. Kada bude dovoljno odrasla da se time zainteresuje, o tome ćemo da razgovaramo nas dve. Za sada to nije naš deo života, mi sa tim nemamo nikakve veze i dužnost mi je da je zaštitim – izričita je Tržanova, o kojoj Ivan Marinković u prethodnih par godina nije imao reči hvale.

Dalibor Katic

Novinar je sa skoro dvadesetogodišnjim iskustvom u medijima. Stotine ekskluzivnih priča, ali i brojni intervjui sa domaćim i svetskim zvezdama samo su deo njegove novinarske karijere.

Dodaj komentar

Klikni ovde da postaviš komentar

PRess Serbia