Booking.com
Estrada VIP

Goca Lazarević prošla kroz pakao: Zbog teškog detinjstva se i dalje bori sa ovom bolešću!

NIJE JOJ LAKO! GOCA LAZAREVIĆ NEĆE VIŠE DA ĆUTI: Prerano je otišla njena VELIKA ljubav
Foto: Printscreen/YouTube

Pevačica Goca Lazarević ne stidi se svoje prošlosti i odrastanja u siromaštvu, te je sa javnosti podelila tešku životnu priču o teškom detinjstvu.


Gocini roditelji otišli su inostranstvo zbog posla i ostavili nju i brata kod rođaka koji nisu puno marili za njih.

– Dok nisam počela da živim samostalno, namučila sam se mnogo. Sve je bilo surovo. Mama i tata su trbuhom za kruhom otišli u inostranstvo. Ostavili su mene i brata kod strica i strine. Onda je i strina morala da ide da radi, pa je ostavila mene i brata u kući u šumi sa jednim neuglednim čovekom da nas čuva. Nije se presvlačio po deset dana – rekla je svojevremeno.

Zbog neadekvatnog načina ishrane pojavila bolest koja je muči i danas.

– Mi smo preko nedelje mazali pašteticu i margarin na hleb. Nismo znali ništa drugo. Dok strina ne dođe. Otud i moj gastritis, koji vučem od ranog detinjstva. Moram da kažem da nikada nismo bili gladni. Čokoladu smo kupovali jednom mesečno, ono malo životinjsko carstvo.

Majka Goce Lazarević poginula je u saobraćajnoj nesreći.

– Znam da je ona otišla, ipak smo mi bili mali. Ja znam da je ona otišla, a ja sam uvek imala iste snove. Decenijama sam sanjala da se ona vraća, ali njen nedostatak u odrastanju, toplini, ljubavi u svemu – priznala je ona i nastavila:

– Tata se nakon toga nezvanično ženio nekoliko puta. To su bile neke žene koje su bile grube prema nama. Kada je jedna od njih došla, smislila sam srednju školu koja ne postoji nigde u blizini da pobegnem da ih ne gledam. Otišla sam u Beograd – otkrila je Goca koja je u periodu školovanja živela kod rodbine svoje maćehe, u porodici koja je imala sina jedinca, koji ju je često tukao.

– Nije voleo što sam ja tu. Svaki dan me je tukao iz ljubomore, a jednom kada me je ozbiljno udario sam mu vratila. Tada mi je njegova mama rekla da tražim drugu kuću. Spakovala sam stvari u kartonsku kutiju i pošla sam da tražim tetku. Znala sam samo da radi kod Liona u nekom bifeu. Jedva sam je našla – emotivno je govorila pevačica, prenosi “LepaiSrećna”.

PRess Serbia