Booking.com
Početna » VIP » Džet-set » Gobelja iskeširao: 12.500 evra za odmor u Turskoj! Fudbaler slavi godišnjicu braka sa Kaćom
Džet-set Estrada VIP

Gobelja iskeširao: 12.500 evra za odmor u Turskoj! Fudbaler slavi godišnjicu braka sa Kaćom

KATARINA GRUJIĆ TRUDNA? Pevačica i fudbaler u novembru postaju roditelji
Foto: Instagram

Fudbaler Marko Gobeljić i pevačica Katarina Grujić proslavili su godišnjicu braka, a on ju je iznenadio odmorom do 12.500 evra.


Sportista je pripremio i posebno poklon za pevačicu, a to je nakit jednog poznatog brenda.

– Marko ima pauzu u igranju fudbala, pa je organizovao porodični odmor. Rezervisao je smeštaj, platio ga 12.500 evra i poklonio Kaći vaučer. Ona je odmah javila menadžeru da joj u tom periodu ne zakazuje nastupe, tako da mogu dve nedelje sa ćerkicom Katjom da uživaju na moru – priča izvor blizak paru.

Gobelja je, naime, još u Srbiji spremio poklon za suprugu:

– Naručio je ogrlicu, narukvicu i minđuše koje je platio 700 evra. Kaća odavno želi nakit jednog brenda, a nedavno je sa sestrom gledala na internetu šta imaju u ponudi i Marko je to zapazio. Kad joj je poklonio nakit, odmah ga je stavila u sef kako ga slučajno ne bi izgubila.

Kaća Grujić kaže da je oduševljena poklonima koje je dobila od supruga.

– Prelepo nam je, uživamo u suncu, moru, plaži, Katji i jednom u drugom. Ovaj odmor nam je bio preko potreban jer smo zbog svakodnevnih poslovnih obaveza jedva uspevali da se vidimo, a kamoli da kvalitetno provedemo zajedničko vreme – poručuje pevačica iz Turske.

Ona dodaje da je planirala da ugrabi malo vremena za čitanje na plaži, ali da ne stiže zbog jednoipogodišnje ćerkice:

– Ambiciozno sam ponela tri romana za čitanje: “Nemoj nikad da se vratiš” Vesne Dedić , “Azbuka mog života” Mirjane Bobić Mojsilović i “Ples oko sunca” Vedrane Rudan, ali sumnjam da ću zbog Katje uspeti da pročitam i jedan. Za svakog roditelja sreća deteta je ispred njegove, a Marko i ja uživamo dok je gledamo koliko joj je lepo. Iz vode ne možemo da je isteramo.

Izvor: PressSerbia/Informer

PRess Serbia