fbpx
Clubbing Entertainment Showtime VIP

FREESTYLER ludim žurkama otvorio letnju sezonu!

Popularni prestonički klub na vodi Freestyler otvorio je svoja vrata za sve klabere koji ovo leto žele da provedu na fenomenalnim žurkama!


Istina, splav je tokom večeri izgledao kao akvarijum sa najlepšim ribicama, baš kao što je istina i to da su neke  kvazi-starlete tokom večeri otvaranja “poljubile vrata”.

Bilo kako bilo, vikend za nama obeležile su tri sjajne večeri sa odličnom muzikom, još boljom atmosferom i mnogo lepih ljudi koji su uživali u svakom momentu.

Na dupke punom splavu u masi klabera mogle su se sresti i brojne poznate ličnosti među kojima su bili glumci, sportisti, pevači..

MMA borac Dušan Džakić na splav je došao u društvu nekoliko košarkaša, dok je Andrija Kuzmanović na Freestyleru đuskao u društvu kolega.

Na splavu je viđen i Stefan Živojinović koji je na splav došao u društvu brata Viktora.

Svaka od tri noći otvaranja protekla je u znaku odličnog provoda, a ako se po jutru dan poznaje biće ovo odlična sezona klabinga na rekama.

Ono što sledi jeste fenomenalan vikend, ali i gostovanje velikog DJ imena. Za miks pultom naći će se mega popularni TEDDY-O. koji već godinama unazad svojim bitovima pravi haotičnu atmosferu u najpopularnijim klubovima na Ibici.

Loading...

Video nedelje

SANDRO X CACHE X PANCHA - TO JE TAJ LAJF

REZERVIŠITE SMEŠTAJ ZA VAŠE SLEDEĆE PUTOVANJE

Booking.com

LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK STRANICU!

Uživajte u odličnom ROYAL WELLNESS CENTRU!

AUTO PLAC “DB AUTO”-ODLIČAN IZBOR POLOVNIH AUTOMOBILA

[booking_product_helper shortname=”booking search box”]

Close