fbpx
Društvo News Sport

(FOTO SMS) GREB-SREĆKA POSVAĐALA KOLEGINICE, A SAD SE KLUPKO ODMOTAVA: SMS otkriva njihov DOGOVOR!

(FOTO SMS) GREB-SREĆKA POSVAĐALA KOLEGINICE, A SAD SE KLUPKO ODMOTAVA: SMS otkriva njihov DOGOVOR!

Boško Vukčević, pravni zastupnik Vesne Pavlović, Gornjomilanovčanke koja je na lutriji dobila 3 miliona dinara, kaže da ona nije imala nikakav dogovor sa koleginicama oko podele novca od premije.


Kao potvrdu ovakvih tvrdnji on je sudu dostavio SMS komunikaciju između njegove klijentkinje i Marije Kalojević i Jovane Đorđević, koje su je tužile smatrajući da im sleduje po 800.000 dinara.- Iz komunikacije vođene između Vesne Pavlović i Jovane Đorđević samo dan pre nego je moja klijentkinja osvojila premiju, nesporno se vidi da je svaka od njih igrala sama za sebe, kupujući lutrijske srećke od svog novca i da su samostalno raspolagale dobicima i samostalno snosile teret gubitaka, te da su se međusobno informisale o dobicima i gubicima koje su u tim prilikama ostvarivale – ističe Vukčević u izjavi za Morava info.On je podsetio da je Jovana Đorđević od njegove klijentkinje 9. marta dobila 100.000 dinara na ime časti.

– Đorđevićeva je to u tužbi priznala, imenovana u tužbi i priznala, a mi sada tražimo da taj iznos bude vraćen zbog grube nezahvalnosti. Takođe, nije tačno da su Marija i Jovana tražile po 800.000 dinara, već je dana 10. marta Marija Kalojević putem vajber poruke tražila po milion, a tek u tužbi je traženo 800.000, odnosno 700.000 dinara -ističe advokat Vukčević.

Prema njegovim rečima, na Vesnu Pavlović vršen je psihološki pritisak kako bi postupila protivno svojoj volji i podelila svoj dobitak sa Marijom i Jovanom. On naglašava i da je predmet pred sudom, koji je jedini nadležan da odluči o ovoj vrsti zahteva.
(FOTO SMS) GREB-SREĆKA POSVAĐALA KOLEGINICE, A SAD SE KLUPKO ODMOTAVA: SMS otkriva njihov DOGOVOR!(FOTO SMS) GREB-SREĆKA POSVAĐALA KOLEGINICE, A SAD SE KLUPKO ODMOTAVA: SMS otkriva njihov DOGOVOR!(FOTO SMS) GREB-SREĆKA POSVAĐALA KOLEGINICE, A SAD SE KLUPKO ODMOTAVA: SMS otkriva njihov DOGOVOR!
– Na suprotnoj strani je teret dokazivanja navodnog usmenog sporazuma, što se u pravu označava terminom probatio diabolica – zaključuje Boško Vukčević.

Podsetimo, Marija Kalojević i Jovana Đorđević iz Gornjeg Milanovca tužile su svoju sugrađanku i koleginicu Vesnu Pavlović, jer im nije isplatila dogovorenu sumu nakon što su sve tri dobile na instant lutriji ’’Kolo sreće’’ Državne lutrije Srbije.

(FOTO SMS) GREB-SREĆKA POSVAĐALA KOLEGINICE, A SAD SE KLUPKO ODMOTAVA: SMS otkriva njihov DOGOVOR!

Loading...

Video nedelje

MILICA TODOROVIC & MIRZA SELIMOVIC - AVET

LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK STRANICU!

Uživajte u odličnom ROYAL WELLNESS CENTRU!

AUTO PLAC “DB AUTO”-ODLIČAN IZBOR POLOVNIH AUTOMOBILA