fbpx
Gadgets and Tech Lifestyle News

Facebook i Messenger uskoro kao JEDNA APLIKACIJA!

Facebook i Messenger uskoro kao JEDNA APLIKACIJA!
Foto: Pixabay

Uoči najavljene integracije svih Fejsbuk servisa koje korisnici između ostalog koriste i za komunikaciju, Mesindžer bi mogao da se vrati u glavnu Fejsbuk aplikaciju.


To znači da bi korisnici u budućnosti mogli da instaliraju samo jednu aplikaciju i tako dobiju pristup i društvenoj platformi i servisu za razmenjivanje poruka.

Nova funkcija se još uvek testira, a promena će, tvrde eksperti, iskoristiti Mesindžer taster koji se još uvek nalazi u okviru glavne aplikacije, a koji trenutno vodi na odvojenu aplikaciju. Uskoro bi pritiskom na isti taster moglo da se ulazi direktno u poruke, čime bi se eliminisala potreba za odvojenom aplikacijom. Mesindžer se kao odvojena aplikacija pojavio još 2011. godine, a Fejsbuk je 2014. uklonio Mesindžer funkcionalnost iz glavne aplikacije.

Pola decenije kasnije kompanija se sprema da integriše sve postojeće servise za razmenjivanje poruka – Mesindžer, Instagram i Vocap – tako da će se sve funkcije naći u okviru glavne aplikacije, tako da se i Mesindžer vraća odakle je i krenuo.

Fejsbuk planira da svaki servis i aplikacija nastave da postoje i nakon integracije, pa bi to moglo da važi i za Mesindžer aplikaciju, budući da eksperti spekulišu da bi mogla da ostane zbog onog dela korisnika koji ne odlazi često na glavnu aplikaciju.

Loading...

Video nedelje

MILICA TODOROVIC & MIRZA SELIMOVIC - AVET

LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK STRANICU!

Uživajte u odličnom ROYAL WELLNESS CENTRU!

AUTO PLAC “DB AUTO”-ODLIČAN IZBOR POLOVNIH AUTOMOBILA