Booking.com
Entertainment Showtime VIP

EXTRA NENA ODBRUSILA VODITELJU: VI STE SE BAŠ UHVATILI ZA POČETAK MOJE KARIJERE, KADA SAM SNIMALA DOSTA GLUPIH PESAMA!

EXTRA NENA ODBRUSILA VODITELJU: VI STE SE BAŠ UHVATILI ZA POČETAK MOJE KARIJERE, KADA SAM SNIMALA DOSTA GLUPIH PESAMA!
Foto: Printscreen/YouTube

Snežana Berić, daleko poznatija kao Extra Nena, nedavno je posle duge diskografske pauze objavila novi album “Marioneta” za PGP – RTS.


Tim povodom gostovala je u najslušanijoj net radijskoj emisiji “Sve po spisku sa Škundrićem” koja se emituje na “TopVibe” i “COOL” radiju, čije linkove možete preuzeti na njihovom sajtu TOPMEDIA.RS i videti detaljnije informacije kada je ova emisija u pitanju.

Urednik i voditelj emisije Nenad Škundrić je na samom početku razgovora rekao poznatoj pevačici da je objavila album za izdavačku kuću koja je propala i koja pokušava vrati stari sjaj, ali da u tome ne može da uspe, ali je pevačica imala spreman odgovor:

– Vidite, ja sam celu svoju karijeru gradila potpuno sama. Nisam imala nekoga ko bi stao iza mene i borio se da postignem još više.  Bilo je ljudi koji su zahvaljujući mom talentu mi pružili podršku i na određeni način uticali na razvoj moje karijere, ali to nije niko ko je moćan i neko ko će voditi moju karijeru. Ako sve to uzmemo u obzir, ja sam zadovoljna svojim rezultatima. Na samom početku karijere nisam mogla da snimim uopšte album. Pevači iz Bosne, Hrvatske i tako dalje, su uredno snimali, a ja kao neko ko je rođen u Beogradu nisam imala tu mogućnost. PGP – RTS je to što jeste, uradio je koliko je mogao i to je to. Snimila sam pesme koje volim, koje su autobiografske i nadam se da će publika to prepoznati jer su jedino oni i stajali iza mene svih ovih godina. Uradila sam kvalitetan album, dosta drugačiji od onoga što sam imala prilike da pevam, ali sam želela jednu svetsku priču da predstavim ljudima, ali da se ne ode u kič i šund, već da svi oni koji prate moj rad prepoznaju moj trud i trud mojih saradnika, jer smo imali potrebu da im pružimo nešto što je dobro i što će u najboljem smislu pratiti muzičke trendove, ali da opet zadržim svoj muzički izraz.

U jednom trenutku, Nenad Škundrić je napravio retrospektivu njene karijere, ali je veći deo bio vezan za njene same početke, pa se Extra Nena u šaljivom tonu obratila voditelju i rekla: “Vi ste se baš uhvatili za početak moje karijere, kada sam snimala dosta glupih pesama. Pa, stvarno. Zašto da se lažemo, sada ću da pričam da sve svoje pesme volim i da su mi drage, to nije tačno. To je deo moje karijere, tako sam prihvatila i ne vidim ništa strašno u tome. Na početku, kada niko nije hteo da objavi moj album, morala sam nečim da skrenem pažnju. E kasnije je već bilo dosta lakše i snimala sam samo ono što volim i iza čega apsolutno mogu da stanem kao izvođač, izjavila je pevačica.

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia