fbpx
Music Svet TV VIP Zanimljivosti

Evrovizija- greška u glasanju! Tamara Todevska zapravo osvojila prvo mesto!

Tamara Todevska: Ovo sam konačno ja!

Evrovizija- greška u glasanju! Tamara Todevska zapravo osvojila prvo mesto po oceni stručnog žirija! Prema prvobitno saopštenim glasovima Tamara Todevska osvojila je osmo mesto u konačnom zbiru glasova a sada je sedma u finalu Evrosonga.


Evropska radiodifuzna unija saopštila je da je ustanovljeno da je tokom finalne večeri Evrovizije došlo do greške u glasanju kada je reč o beloruskom žiriju, te da je Severna Makedonija zauzela prvo mesto na tabeli zahvaljujući glasovima žirija.

Predstavnica Severne Makedonije Tamara Todevska je, kako je ustanovljeno, zapravo bila prva prema glasovima žirija. Ona je presrećna zbog ovih vesti, te se odmah javno zahvalila svima koji je podržavaju.

“Kakve divne vesti. EBU je upravo potvrdila da je zbog greške u glasanju u Belorusiji naša zemlja zapravo prva prema glasovima žirija i sedma u finalu Evrovizije. Ne mogu opisati koliko sam srećna! Volim vas sve! Hvala vam”, poručila je Tamara.

Podsetimo, prema prvobitno saopštenim glasovima Tamara Todevska osvojila je osmo mesto u konačnom zbiru glasova u finalu Evrosonga.

Evrovizija- greška u glasanju! Tamara Todevska zapravo osvojila prvo mesto!

Loading...

Video nedelje

DJ MARTIN - BUDI MOJE SVE (4K)

LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK STRANICU!

Uživajte u odličnom ROYAL WELLNESS CENTRU!

AUTO PLAC “DB AUTO”-ODLIČAN IZBOR POLOVNIH AUTOMOBILA

Close