fbpx
Clubbing Entertainment Estrada News Showtime VIP

Evo zbog čega je doček Srpske Nove godine UVEK IZNOVA najbolji u Staroj Pesmi!

Kafana Stara Pesma godinama unazad važi za mesto najboljeg kafanskog provoda u Beogradu, ali kada je doček Nove godine u pitanju, Stara Pesma “oduvala” je i daleko veće i starije noćne klubove u srpskoj prestonici! 

Ako zanemarimo činjenicu da pred kafanom postoji ogroman parking i veliki broj taksi vozila, kao i da je obezbeđenje ljubazno, nasmejano, ali uvek na vrhu zadatka, samo po sebi nameće se pitanje zbog čega je Pesma najbolji izbor za doček?

Razloga je mnogo! Ugostiteljstvo je u Pesmi zaista ugostiteljstvo, nema laži-nema prevare, a osoblje se prema svakom gostu odnosi jednako, sa dužnim poštovanjem i uvažavanjem. Idealan odnos cena-kvalitet, ali i izuzetno veliki izbog pića takođe su zaštitni znaci ove kafane. Sledi atmosfera o kojoj se pričalo od momenta kada je Pesma otvorila svoja vrata prvim gostima. U Pesmi ne možete videti smrknute face i neraspoložene ljude, jer energija koja u kafani vlada to ne dozvoljava nikome i nikada. Samo kroz ovu kafanu su prošle i prolaze sve najveće zvezde iz Srbije i regiona, i uvek se njihova “jedna pesma” pretvara u ceo muzički blok ili celovečernji nastup. Za doček Nove godine sve nabrojano dovedeno je do maksimuma, i upravo to je garant da će i doček ove Srpske Nove godine biti najbolji u kafani koja je “kriva” za najbolje provode do jutra, brojne nove ljubavi ali i prijateljstva za ceo život.

U nedelju uveče za sjajan provod pobrinuće se Ivana Bojanović i Meda, a ko je barem jednom imao priliku da ih sluša, zna zbog čega su najbolji pevački tandem.

Vidimo se u Staroj Pesmi!

Loading...

Video nedelje

DJ MARTIN - BUDI MOJE SVE (4K)

LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK STRANICU!

Uživajte u odličnom ROYAL WELLNESS CENTRU!

AUTO PLAC “DB AUTO”-ODLIČAN IZBOR POLOVNIH AUTOMOBILA

Close