Booking.com
Početna » Reality » EVO GDE SU ANĐELA I ZVEZDAN OTIŠLI NAKON DISKVALIFIKACIJE: Ona odmah uključila telefon i pozvala Moku
Reality Zadruga

EVO GDE SU ANĐELA I ZVEZDAN OTIŠLI NAKON DISKVALIFIKACIJE: Ona odmah uključila telefon i pozvala Moku

MOKA SLAVNIĆ NIKAD GORE OPLEO PO BIVŠOJ SNAJKI: Nije je ŠTEDEO UOPŠTE
Foto: Printscreen youtube/ Kurir

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić diskvalifikovani su iz “Zadruge” zbog nasilničkog ponašanja.

Anđela je odmah po izlasku iz rijalitija uključila mobilni telefon i pozvala Zvezdanovog oca, Moku Slavnića, a on im je rekao da uzmu stvari i da odu u njegov stan na Novom Beogradu.

– Anđela je odmah pozvala Moku čim su izašli. On im je poručio da se spakuju, uzmu taksi i dođu kod njega u stan, pa će da vide kako će i šta dalje – rekao je izvor za “Blic”.

Podsetimo, pre nekoliko dana je striktno izrečeno da će tolerancija za fizičke kontakte biti nulta, ali Zvezdan i Anđela ovo očigledno nisu shvatili dovoljno ozbiljno.

Zvezdan je u više navrata pokazao svoje nasilničko ponašanje, kako prema devojci Anđeli Đuričić tako i prema bivšoj nevenčanoj supruzi Ani Ćurčić, a nekoliko puta je zbog toga ostajao bez honorara.

Tokom protekle noći on se sukobio za zadrugarima, letvom je udarao u spavaćoj sobi, a Veliki šef je odlučio da Zvezdana i Anđelu diskvalifikuje iz rijalitija.

Foto: Printscreen

Izvor: PRessSerbia/ Blic

PRess Serbia