Booking.com
Music News Promocija

Eva Ras došla da “uništi” promociju Vlade Grujića

Eva Ras došla da “uništi” promociju Vlade Grujića jer je baba


Vlada Grujić predstavio novu pesmu i spot “S tobom je to to” u restoranu šoping centra “Stadion”. Na promociji je bilo dosta poznatih ličnosti koji su mu dali podršku. Među kojima i glumica u spotu i voditeljka Katarina Šišmanović, Dragan Marinković Maca, Marko Kon, Aleksandra Prijović, Magla bend, vicešampion rijaliti šoua “Farma” Miloš Radičević i mnoge druge poznate ličnosti.

Eva Ras došla da "uništi" promociju Vlade Grujića

Muziku za pesmu “S tobom je to to” je uradio Alen Stajić, tekst Jelena Trifunović a za aranžman se pobrinuo Marko Kon. Promocija je protekla u predivnoj ambijentu, zvezda večeri je pored Vlade Grujića bila i glumica Eva Ras.

Ja nisam došla ovde da  vam ulepšam ,već “uništim” promociju, šta će vama baba na promociji“,- izjavila je Eva i nasmejala sve prisutne..

Eva Ras je došla da podrži Vladu Grujića i za naš portal dala izjavu:

Od kako znam za sebe živim sa uličarima i to je neki moj svet, al sam želela da vidim i kako žive bogati u Beogradu, i zbog toga sam došla ovde večeras.

Ne brinite, ja sam sam se pretvorila u palačinku i neću se skidati, ali ima ih ovde koje bi mogle da se skinu jer na kraju, svi se mi bavimo javnim poslom, nismo prostitutke ali skoro da jesmo.

Bogati lepo žive i njih boli uvo ako premijer uvede neke zakone koji će dodatno da udare siromahe po džepu, jer bogate to ne dotiče pa ih i ne zanima.

 

About the author

M M

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia