fbpx
Health and beauty News Proizvodi

Eucerin Micelarni fluid u duplo većem pakovanju!

U duplo većem pakovanju!

Eucerin®DermatoCLEAN 3 u 1 Micelarni fluid za čišćenje lica jedan je od omiljenih Eucerin® preparata među damama svih generacija. Osim što zamenjuje tri preparata – preparat za uklanjanje šminke, gel za pranje i tonik za lice-  Eucerin®  micelarni fluid poboljšava sposobnost kože da apsorbuje kiseonik i preparate za negu. Jedina “mana” ovog osvežavajućeg rastvora za temeljno čišćenje lica, do sada je, prema mišljenju korisnika, bila u tome što je pakovanje od 200 ml zahtevalo češće obnavljanje zaliha.  Ovaj problem više ne postoji –  Eucerin® micelarna voda sada se može naći u velikom pakovanju – od 400ml.

 Eucerin® DermatoCLEAN 3 u 1 Micelarni fluid U duplo većem pakovanju

INFO PLUS: Eucerin® DermatoCLEAN 3 u 1 Micelarni fluid testiran je na osetljivoj i prikladan za sve tipove kože, normalnu i kombinovanu, suvu ili osetljivu, a ne isušuje kožu, već nakon nedelju dana redovne upotrebe povećava hidriranost.

 

Okvirna preporučena cena:

Eucerin® DermatoCLEAN 3 u 1 Micelarni fluid  (400 ml): 1.520 dinara

Eucerin® DermatoCLEAN 3 u 1 Micelarni fluid (200 ml): 950 dinara

 


 Eucerin®Aluminium free Roll-on

Efikasna zaštita od znojenja bez kompromisa!

 

Sumnja da aluminijum kao sastojak preparata za zaštitu od znojenjadoprinosi nastanku opasna oboljenja nikada nije dokazana. Ipak, mnogi korisnici osim efikasnosti, kao kriterijum pri odabiru sredstva za zaštitu od znojenja, ističu odsustvo aluminijuma. Novi  Eucerin® preparat za zaštitu od znojenja i neprijatnih  mirisa izlazi im u susret u pogledu oba zahteva. Pored efikasnosti,  Eucerin®Aluminium free Roll-on razrešava vas brige da li efekat “začepljavanja” znojnih žlezda može ugroziti vaše zdravlje.

Eucerin® dezodoransi i antiperspiranti, prvi preparati za zaštitu od znojenja ovog brenda poznatog po dugim i opsežnim istraživanjima, pojavili su se 2015.godine. Pouzdanost i efikasnost Eucerin® antiperspirant Intensive spreja, Eucerin® antiperspirant Strong Roll-Ona i Eucerin® dezodorans Sensitive Roll-ona, klinički je zasnovana,a podnošljivost dokazana čak i kod osoba koje imaju problematičnu ili preosetljivu kožu! Sada, novi preparat iz Eucerin® linije dezodoranasa  i antiperspiranta,  Eucerin®Aluminium free Roll-on, nasleđuje svojstva Eucerin® Roll-on sensitiv dezodoransa. Tačnije, sadrži formulaciju koja ima pH vrednost ispod 6, ne sadrži parfeme, boje i konzervanse, ali efikasno smanjuje bakterijsku aktivnost kod osoba čija koža ne podnosi dezodoranse.

r1

INFO PLUS: Eucerin®Aluminium free Roll-on pruža pouzdanu i efikasnu zaštitu od razvoja neprijatnih mirisa usled znojenja čitava 24 časa čak i onim osobama koje su do sada bezuspešno pokušavale da pronađu apsolutno efikasno i bez ikakve sumnje bezbedno rešenje od ove neprijatnosti!

 

Okvirna preporučena cena 990 dinara

Loading...

Video nedelje

SANDRO X CACHE X PANCHA - TO JE TAJ LAJF

REZERVIŠITE SMEŠTAJ ZA VAŠE SLEDEĆE PUTOVANJE

Booking.com

LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK STRANICU!

Uživajte u odličnom ROYAL WELLNESS CENTRU!

AUTO PLAC “DB AUTO”-ODLIČAN IZBOR POLOVNIH AUTOMOBILA

[booking_product_helper shortname=”booking search box”]

Close