Početna » VIP » Estrada se prepolovila
Estrada VIP

Estrada se prepolovila

DARKO LAZIĆ PONOVO MORA NA OPERACIJU: Pevač otkrio detalje povrede
Foto: Instagram

Estradu sve više zahvata trend smanjenja želuca, kojoj su se do sada podvrgle mnoge kako domaće tako i strane ličnosti. Oni se pre svega na ovaj korak odlučuju zbog posla kojim se bave, jer pored toga što moraju imati dobre vokalne sposobnosti, moraju i lepo da izgledaju.


Prvi ko je javno pričao o ovoj operaciji je Darko Lazić, nakon njega progovorila je i koleginice Indira Aradinović Indi, dok im se nedavno pridružio i Sloba Vasić, ali i mlada Zvezda Granda Krstinja Todorović, Dejan Milićević, Boki 13…. Začetnica ovog trenda kod nas je Indira Aradinović Indi, koja je zbog ove operacije jedva izvukla živu glavu.

– Rešila sam da brzo i lako rešim svoj problem, tako što ću otići pod nož i, nažalost, desilo se da je od prve operacije krenulo sve komplikovano. Prošla sam jedan ozbiljan vid borbe za život – počela je ona.

– Desila se povreda pankreasa. On je počeo da pravi problem u organizmu, da kači slezinu koja se upalila i koju su tokom druge operacije morali da odstrane. Dakle, nemam jedan organ više u sebi! Što se želuca tiče, nemam više sliv želuca, nego kombinaciju sliva i bajpasa, a bajpas rade samo ljudi koji su ekstremno ugojeni i kojima ekstremno treba da skidaju kilograme, tako da je važno samo bilo da me spasu u tom momentu – ispričala je pevačica.

Nakon što je doživeo i jedva preživeo saobraćajnu nesreću Darko Lazić se naglo ugojio i rešio da svoj problem reši operacijom. On je izgubio preko 80 kilograma, i sada želi da održi tu kilažu.

– Ovo je moja prava kilaža, ona koju želim da imam. Neću više da mršavim, samo ću da je održavam. A to što se nekima ne sviđa, ja ne mogu ništa. Nisam se odrekao ni slatkiša, ni sokova, ni grickalica, samo količinski mogu manje da pojedem – rekao je Darko nedavno.

Fotograf Dejan Milićević oborio je sve rekorde kada je gubitak kilograma u pitanju, te kako je i sam priznao u prvoj nedelji je izgubio skoro 20 kilograma.

– Probao sam sve moguće dijete i tablete za mršavljenje, ali su imali jo-jo efekat i kilogrami su mi se vraćali. Išao sam i kod najboljih nutricionista na Balkanu, ali pomoći nije bilo. Imao sam 143 kilograma i zbog toga su me bolela kolena i teško sam ustajao. Kuma mog druga uradila je operaciju smanjenja želuca i kada sam video njene rezultate odlučio sam se na taj korak – rekao je jednom prilikom Milićević.

Mršavljenje, pa razvod

Vlasnica raskošnog glasa Krstinja Todorović kada se pojavila na sceni Granda imala je rekordnih 162 kilograma, ali nakon operacije za nju je ova brojka prošlost i sada uživa u svom novom životu.

– Kad sam se pojavila svi su mi zamerili na višku kilograma i zbog toga sam odlučila da odem na operaciju, za svaki dijetu mi je nedostajalo volje, sada polako idem ka svom cilju, želim da izgubim još 15 kilograma – priznala je ona.

Nakon što je svoju liniju dovela do savršenstva rešila je da i svoj život promeni iz korena. Naime, ona se sa suprugom dogovorila da se razvedu mirnim putem, te da svako nastavi svoj život.

– Istina je, razveli smo se na civilizovan i lep način, bez grubih i teških reči. Svi će sad da pomisle da sam posle ovih operacija i zahvata, zbog kojih izgledam bolje, ja njega ostavila zbog novih udvarača, kojih je sve više, ali to nije istina.

Umro posle operacije

Kada je video koliko je njegov sin izgubio kilograma Milan Lazić pristao je na operaciju želuca, na koju ga je upravo Darko posavetovao. Iako je pre same operacije sve bilo u potpunom redu, nakon nje stvari su se zakomplikovale, pa je nažalost ovu bitku platio svojim životom.

Izvor: PressSerbia/VestiOnline

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Add Comment

Click here to post a comment

PRess Serbia