Booking.com
Početna » Entertainment » Ero šta napravi? Ojdanić podvodi kineskinje
Entertainment Estrada

Ero šta napravi? Ojdanić podvodi kineskinje

ERA OJDANIĆ BATALIO MIKROFON I POSTAO TIKTOKER!
Foto: Printscreen/YouTube

Ojdanić u svom objektu u Meljaku navodno ugošćava prostitutke iz Kine koje njegovim gostima pružaju seksualne usluge


Eri Ojdaniću je, pored pevanja, biznis oduvek bio jača strana, pa se tako u 71. godini odlučio za novi posao.

Pevač navodno podvodi mlade Kineskinje u svom motelu u Meljaku, i to po ceni od samo 2.000 dinara po usluzi.

U poslednje vreme u Srbiji vlada pomama za prostitutkama iz Kine, a u okolini Barajeva se priča da je folker razvio biznis baš s njima. S obzirom na to da je u njegovom objektu, pokraj ibarskog puta, uvek domaćinski štimung, redovno mu dolaze gosti iz svih krajeva sveta, kao i brojni stranci, kolege i imućna gospoda.

Neki od njih koriste sobe u motelu za prenoćište ukoliko dođu s puta ili se ponapijaju u restoranu.

Ovde u selu se spekuliše da su neki ljudi kod Ere dovodili Kineskinje od kojih su koristili seksualne usluge. Ojdanić je u početku bio blago šokiran time, ali njegovo je da naplati rezervaciju i da se smeška. Međutim, kako je to postalo često, on se zainteresovao, shvatio da bi mogao da se poveže s njima i tako unapredi svoj posao.

Kad ga gosti pitaju, on preporuči devojke za druženje, ali se ne upliće u to šta će oni raditi s njima, niti se pominje prostitucija. One navodno naplaćuju svoje usluge samo 2.000 dinara, i to sve uzimaju za sebe. Ojdanić nije makro i od toga nema procenat, ali zato ima više rezervacija za sobe i u samom restoranu, koji mu inače godinama dobro funkcioniše, ali on uvek teži napretku – otkriva naš izvor i dodaje da je Era prepustio sinu Dragutinu da vodi restoran.

Dragutina svi zovu kad treba da se ostavi prostor za proslave i on vodi evidenciju o svemu, ali uvek uputi oca u sve. Ništa od njega ne krije, znanje i vrednoću nasledio je od njega, tako da Ojdanić nema razloga da brine – završava naš izvor.

Izvor: Svet

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Add Comment

Click here to post a comment

PRess Serbia