fbpx
Estrada News

Emir Habibović ponosno proslavio prvi rođendan ćerkice Aline!

Emir Habibović ponosno proslavio prvi rođendan kćerkice Aline!
Kažu da je najjača ljubav između oca i ćerke, što svakako može da potvrdi i Emir Habibović, koji je pre nekoliko dana napravio veliko slavlje povodom prvog rođendana i kumstva svojoj mezimici Alini.
Emir Habibović ponosno proslavio prvi rođendan kćerkice Aline!
Ponosni otac je tom prilikom ugostio mnoge svoje kolege na svavlju, pa su se za mikrofon takoreći otimali, u želji da malenoj princezi požele svako dobro na životnoj stazi koja je pred njom.
U predivno uređenoj Sali samo za ovu prigodu, sve je izgledalo bajkovito, a Emirova supruga i kćerkica su tom prilikom imali identične haljine u kojima su izgledale prelepo.
Da svojoj sestrici poželi sve najbolje, iz Madrida je doputovao i njen brat, Emirov sin iz prvog braka, koji je pre mesec dana potpisao ugovor sa Real Madridom.
Pored Emira i njegove porodice, taj dan je najveseliji bio kum Melo Đoković i njegova supruga.Melo je inače Emirov dugogodišnji prijatelj, pa je poziv za kumstvo drugovoj kćerkici prihvatio raširenih ruku i punog srca, što se videlo tog dana, jer mu osmeh sa lica nije silazio.
Emir Habibović ponosno proslavio prvi rođendan kćerkice Aline!
Popularni voditelj Goran Čomor, Ljuba Aličić, Endži Mavrić i reditelj mnogobrojnih spotova Goran Šljivić su bili izuzetno dobro raspoloženi, kao i mnoge Emirove kolege koje su došle da uveličaju kolegi slavlje.
Mala Alina ima ite kako razlog da se raduje životu, a ukoliko povuče talenat na oca, za dvadesetak godina joj neće biti ravne na estradi.
Loading...

Video nedelje

SANDRO X CACHE X PANCHA - TO JE TAJ LAJF

REZERVIŠITE SMEŠTAJ ZA VAŠE SLEDEĆE PUTOVANJE

Booking.com

LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK STRANICU!

Uživajte u odličnom ROYAL WELLNESS CENTRU!

AUTO PLAC “DB AUTO”-ODLIČAN IZBOR POLOVNIH AUTOMOBILA

[booking_product_helper shortname=”booking search box”]

Close