Booking.com
VIP Estrada

EMINA JAHOVIĆ ZARADILA 300 HILJADA EVRA KAO ČLAN ŽIRIJA: Ocenjuje manekenke i bira najbolju među njima – “Turci će uskoro progovoriti srpski!”

Emina nije znala ko je Didi, a sada stigao oštar odgovor pevačice!
Foto: ATA Images

Emina Jahović dobila je 300.000 evra da bude u žiriju modnog šoua u Turskoj! Bivša supruga turske muzičke zvezde Mustafe Sandala u TV takmičenju “Drugačije lepa” ocenjuje manekenke i bira najbolju među njima.


– Emina je veoma popularna u Turskoj, zato su je producenti i pozvali da bude u žiriju ovog modnog takmičenja. Ona se kao klinka, pre nego što je počela da peva, bavila manekenstvom, pa su producenti bili ubeđeni da će biti pun pogodak! Pregovarali su neko vreme sa njom i na kraju su pristali da joj za jednu sezonu plate 300.000 evra, što je cifra na kojoj je Emina insistirala. Pokazala se kao odličan izbor, jer je odmah posle prve emisije privukla pažnju publike – priča dobro obavešten izvor i objašnjava njenu ulogu u emisiji “Drugačije lepa”, koja se prikazuje jednom nedeljno:

– Eminin zadatak je da ocenjuje manekenke na pisti i da zajedno sa kolegama u žiriju izabere najbolju, koja će odneti novčanu nagradu i potpisati dvogodišnji ugovor s jednom modnom agencijom.

Prema njegovim rečima, Jahovićeva se odlično snašla.

– Svi iz ekipe je obožavaju! Neposredna je, blaga prema kandidatkinjama, trudi se da ih posavetuje pred svaki krug takmičenja. Toliko se zbližila sa svima da je počela da ih uči srpski jezik! Dok su imali pauze u snimanju, pevala im je svoj hit “Eksploziv”. Pitali su je da im prevede reči na turski, a potom i da ih nauči na srpskom… Kad su producenti to videli, zamolili su je da izvede numeru i u šou-programu. Ona je to uradila i svi su pevali uglas sa njom – navodi izvor.

Emina Jahović kaže da uživa u novom poslu i da je srećna što je okružena lepim ženama.

– Drago mi je što sam deo takmičenja o modi u Turskoj pod nazivom “Drugačije lepa”. Ocenjujemo stil devojaka, karakter, ponašanje u grupi… Sve to je važno, a ne samo lepota. Zaista uživam u ovom poslu, na snimanjima je divna atmosfera, a Turci će uskoro progovoriti srpski tečno – priča pevačica, koja nije želela ni da potvrdi, ali ni da demantuje honorar koji je dobila.

Izvor: PressSerbia/Informer

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia