Booking.com
Početna » VIP » Džet-set » EMINA JAHOVIĆ PROGOVORILA O SINOVIMA: Otkrila čime je njen NASLEDNIK krenuo da se BAVI
Džet-set Estrada VIP

EMINA JAHOVIĆ PROGOVORILA O SINOVIMA: Otkrila čime je njen NASLEDNIK krenuo da se BAVI

Emina nije znala ko je Didi, a sada stigao oštar odgovor pevačice!
Foto: ATA Images

“Jaman je sada u pubertetu i treba mu puno pažnje i kontrole.” rekla je Emina


Emina Jahović sinoć je imala nastup u Beogradu nakon dužeg vremena, a tom prilikom progovorila je o karijeri, bivšem mužu Mustafi Sandalu i njihovim sinovima.

Emina je zablistala u beloj haljini i crnim čizmama preko kolena, te pokupila brojne komplimente, a na pitanje da li je njen bivši muž Mustafa platio alimentaciju, Emina je odgovorila sledeće:

– Principi su u pitanju stvarno, i dalje smo na sudu, ali to ne sprečava decu da se viđaju sa ocem – rekla je Emina, a potom otkrila koliko stiže da se posveti sinovima:

– Jaman je sada u pubertetu i treba mu puno pažnje i kontrole. Počeo je da izlazi, sad je postao di-džej, svake godine nešto novo. Mnogo sam posvećena i najbitinije mi je da sam dobra majka – izjavila je Emina, pa otkrila da li kontroliše sinovima društvene mreže:

– Ja bih volela da ja to mogu. I tu sad da kontrolišem decu ne mogu. Jaman ima 15 godina, ne mogu da mu slomim telefon, on ima svoju privatnost. Ja ne mogu da hakujem njegovu šifru i da mu gledam, jer on sada ima neke devojčice i ja to ne želim da čitam. To su njegove privatne stvari. Jedino što mogu to je da pričam sa svojom decom i to radim svaki dan – zaključila je Emina.

Foto: Printscreen
Izvor: PRessSerbia/ ESPRESO
PRess Serbia