Početna » Entertainment » Elma Hrustić: “Važno je sačuvati delić privatnosti”
Entertainment Estrada VIP

Elma Hrustić: “Važno je sačuvati delić privatnosti”

Elma Hrustić: "Važno je sačuvati delić privatnosti"

Grandova pevačica Elma Hrustić nekoliko godina vrlo uspešno je prisutna u muzičkom svetu na javnoj sceni ali se uvek trudila da bude van skandala i medijskog trača rekla kazala, jer kako ističe muzika joj je najvažnija.


Sa dosta kolega se druži privatno i sa svima se rado sretne u Beogradu, Sarajevu, Istanbulu ali nikada nije preterano eksponirala druženje na društvenim mrežama jer kako kaže oni su svi obični ljudi.

Dosta kolega sam ugostila u svome domu u Istanbulu ali sam se uvek trudila da to ostane nekako privatno, jer godinama kada živite u Istanbulu okruženi javnim ličnostima naučite da parče privatnosti je i te kako važno u našem poslu.

Elma Hrustić: "Važno je sačuvati delić privatnosti"

Kako ističe, u Turskoj, javne ličnosti imaju uređen sistem, oni tačno znaju šta smeju da postave na društvene mreže i tako nekad izbegnu i neprijatnost posebno od novina koji se upravo bave tračevima i kazne za povredu privatnosti su velike i zato je negde i sama primenila na sebi sistem svojih turskih kolega i uživa u druženjima sa kolegama iz regiona.

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Add Comment

Click here to post a comment

PRess Serbia