Početna » Entertainment » Elma Hrustić: Javnosti se plasiraju laži
Entertainment Estrada VIP

Elma Hrustić: Javnosti se plasiraju laži

Elma Hrustić: Javnosti se plasiraju laži

Nedavno se u medijima u regionu pojavila bombastična vest da su poznati turski glumci iz popularne serije “Nemoguća ljubav” zaraženi koronom virusom, na čelu sa Miranom kojeg glumi Akın Akınöz miljenikom svih žena u Srbiji i regionu.


Naša pevačica Elma Hrustić iznenađena je lažnom informacijom i koliko je ova gnusna laž uzburkala i napravila pravu pometnju među njihovim obožavateljima.

– “Kada su počele poruke razne da mi pristižu da li je istina da su Akin i njegove kolege zaražene koronom, shvatila sam da je vrag odneo šalu i da se sa tim stvarima zaista ne treba igrati ni zbog tiraža novina, istina je da su mnogi projekti u Turskoj stopirani ali tako je u celom svetu, jer sada je najvažnije da svi ostanemo zdravi i sačuvamo svoje voljene.

U Turskoj ima zaraženih javnih ličnosti ali se to ne priča toliko javno, jer negde je dupla odgovornost kada se bavite javnim poslom i privatnost treba da postoji u životu, ali je negde važno i da se ne plasira neistina posebno kada je bolest u pitanju”, poručila je Elma iz Istanbula.

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Add Comment

Click here to post a comment

PRess Serbia