Booking.com
Početna » VIP » Elma Hrustić: “Danas je sramno imati kućno vaspitanje”
Estrada VIP

Elma Hrustić: “Danas je sramno imati kućno vaspitanje”

Elma Hrustić " Danas je sramno imati kućno vaspitanje "

Grandova pevačica Elma Hrustić zatečena je današnjicom koliko su se moralne i ljudske vrednosti poremetila, da nekad što je bilo sramota danas je normalna stvar i postanete još rado viđeni gosti kako u javnosti tako i u društvu.


Ono što pevačicu posebno iznenađuje, kako devojke koje sebe nazivaju “starletom” postaju glavna tema kako u društvu tako i u medijima, i da sve više roditelja dopušta da se mlade devojčice ugledaju na njih.

Nekad je bilo nezamislivo da budete viđeni u društvu osobe koja je bila na lošem glasu u gradu, jer odmah se i vama lepila etiketa da ste isti kao i oni, a danas je sve to drugačije kad ste u društvu takve osobe dobijete epitet “važna”, “bitna” osoba što je za mene zapanjujuće, da smo kao društvo totalno posrnuli.

Elma negde okrivljuje i društvene mreže jer se plasira sve i svašta i mnogi ne vide razliku, kupite nekoliko hiljada pratilaca ili lajkova za neku sliku i odmah postanete bitna osoba, a šta imate da ponudite van slike manje je bitno i kako onda roditelj da usmeri dete, da je obrazovanje bitno i da moralne vrednosti nisu slika već čast, obraz i kućno vaspitanje, istakla je pevačica.

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Dodaj komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia