fbpx
Estrada News

Ekskluzivno! Vesna Zmijanac: Niko mi ništa ne ruši, niti plačem, niti sam depresivna!

Nakon što se u javnosti pojavila informacija koju smo danas preneli na portalu, a tiče se navodnog rušenja kuće Vesne Zmijanac na Bukulji, uspeli smo da stupimo sa Vesnom u kontakt i od nje dobijemo informacije o svemu iz prve ruke.

Znate kako kažu, tresla se gora – rodio se miš, kaže Vesna kroz smeh i dodaje:

-Zar stvarno mislite da je tako lako srušiti nekome nešto, pa ne živimo na divljem zapadu, pa da ruši kome god šta padne na pamet? Niti mi ko šta ruši, niti plačem, niti sam depresivna, pravo da vam kažem nemam ni vremena ni volje da se bavim glupostima, i da demantujem sve što se piše, a preuveličano je, često i apsolutno neistinito. Sve kuće i stanove da mi sruše, ne bih kukala niti bih zbog toga bila u depresiji, ja imam svoju decu i to je više nego dovoljno da budem presrećna dok sam živa.

Ja sve probleme, ako ih im imam, rešavam sama i bez medijske pompe, a od svega što se generalno piše odmah pola bacite niz vodu, na kraju krajeva ljudi smo, a kada to jesmo, za sve postoji rešenje i dogovor, kaže Vesna za PRessSerbia.com

Da podsetimo, poznata srpska pevačica Vesna Zmijanac u poslednjih nekoliko dana navodno preživljava novu dramu. Taman što je našla mir s unukom Reom, komšije sa Bukulje pokvarile su joj idilu, ispričao je medijima neimenovani izvor.

Naime, pozvali su je da joj kažu da su sudski dobili nalog da se njena kuća na Bukulji nalazi na delu njihovog zemljišta, te da će morati da je sruše pošto žele da grade veliko imanje.

Ona im je odmah pokazala papire da je kupila taj deo zemljišta od prethodnog vlasnika, ali su joj objasnili da su oni bili u sporu i da je taj deo pripao njima.

Vesna je kukala i molila, nudila im novac u vrednosti manjeg stana u Beogradu da otkupi taj deo od njih, ali uzalud.

I dalje su bili uporni da baš na tom delu zemljišta grade kuću. Vesna je zbog toga, kako navodi izvor, pala u veliku depresiju, plakala je danima i nije mogla da se sabere.

Izvor: PRessSerbia.com

Loading...

Video nedelje

MILICA TODOROVIC & MIRZA SELIMOVIC - AVET

LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK STRANICU!

Uživajte u odličnom ROYAL WELLNESS CENTRU!

AUTO PLAC “DB AUTO”-ODLIČAN IZBOR POLOVNIH AUTOMOBILA