Booking.com
Početna » Entertainment » TV » “Ekskluzivno u 6h” – ne propustite današnju emisiju na RTV Pink
Estrada News TV

“Ekskluzivno u 6h” – ne propustite današnju emisiju na RTV Pink

"Ekskluzivno u 6h" - ne propustite današnju emisiju na RTV Pink

Priče iz života poznatih gledaocima će u “Ekskluzivu” biti prezentovane svakog radnog dana od 18.20h, a današnju emisiju pogledajte u 17.45h na RTV Pink


U današnjoj emisiji očekuje vas dosta toga ekskluzivnog! Ne propustite nedeljni pregled ekskluzivnih priča iz života domaćih javnih ličnosti, večeras na Pinku. U ovonedeljnom izdanju emisije “Ekskluzivno sve u 6” videćete intervju Darka Kostića, Elenu Karić u nesvakidašnjem šumskom podvigu, deo nove pesme Saše Kovačevića i najvažniju vest o novoj vezi Ace Lukasa.

Ne propustite prvi i jedini intervju Darka Kostića o tome šta mu se zapravo dogodilo pre nekoliko dana i kako su drugi mediji o tome izveštavali.

Maloletna M.V. koja je pažnju javnosti privukla posle skandala sa Polumentom, sada ne prestaje da šokira. U emisiji saznajte da li je zaista M.V. rasturila vezu misici koja boluje od raka i kojim fotkama su je navodno ucenjivali posle kratke veze sa Nemanjom Buhom.

Elenu Karić videćete u ekskluzivnom šumskom humanitarnom performansu, kao i radnu akciju koju su snimile samo naše kamere. Takodje, saznaćete sve nepoznate detalje o albumu “Viktorijina tajna”, Maje Berović.

Čućete deo nove pesme Saše Kovačevića, i vest koja će njegove obožavateljke navesti da padnu u trans do premijere novog spota.

Videćete i kako se to  Jelisaveta Teodosić priprema za odlazak u Ameriku.

Mnogo je razloga da danas od 18h budete uz Televiziju Pink!

 

Izvor: PRess Serbia

Aleksandra J.

Dodaj komentar

Klikni ovde da postaviš komentar

PRess Serbia