fbpx
Health and beauty News

Džepovima do savršene guze! (Video)

Stanjene obline, naglašeni bokovi i podignuta stražnjica osnovni su efekt koji želimo da na našem telu naprave omiljene farmerice. A samo jedan detalj na njima doslovno će učiniti čuda na našoj figuri. Reč je o džepovima.

Imate li malu stražnjicu odaberite farmerice sa ‘skrivenim džepovima’ koji su pozicionirani visoko na stražnjem delu pantalona. Ovakvi džepovi vizuelno će povećati vašu pozadinu i dati vam obline tamo gde vam nedostaje ‘mesa’.

Sličan učinak imaće i nisko položeni džepovi sa naglašenim ‘poklopcima’ – oni će vam dati volumen na stražnjem delu tela. Naročito ako su ‘poklopci’ ukrašeni sjajnim dodacima.

Probleme sa spuštenom stražnjicom rešiće pantalone sa malim, plitkim i blisko postavljenim džepovima koji će stvoriti efekat podignutije i ‘kompaktnije’ stražnjice.

Ako ste zadovoljni svojim oblinama, ali ne želite da vas farmerice ‘udebljaju’ odaberite pantalone sa užim i dužim džepovima koji će ponuditi idealnu vizuelnu pozadinu za vaše obline.

Detaljne savete kako iskoristiti džepove na farmericama za postizanje optimalnog dojma u zavisnosti od tipa telesne građe pogledajte u videu.

Loading...

Video nedelje

DJ MARTIN - BUDI MOJE SVE (4K)

LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK STRANICU!

Uživajte u odličnom ROYAL WELLNESS CENTRU!

AUTO PLAC “DB AUTO”-ODLIČAN IZBOR POLOVNIH AUTOMOBILA

Close