Booking.com
VIP Estrada

Džali i Bubi policija zatvorila studio u Sarajevu: Treperi u problemu, pod istragom zbog hapšenja menadžera!

Buba i Jala ostali bez još jedne tezge! Reperima nakon protesta ljudi otkazan nastup u Prnjavoru
Foto: ATA Images

Sarajevski treperi Jasmin Fazlić (Džala Brat) i Amar Hodžić (Buba Koreli) trpe posledice zbog hapšenja njihovog bliskog saradnika Admira Arnautovića Šrmka zbog toga što je policija još u septembru zatvorila njihov studio, saznaje Kurir.


Ove prostorije su bile predmet istrage, navode naši izvori, zbog čega je bilo neophodno da se na njih stavi katanac sve dok traje proces. S obzirom na to da su Džala i Buba u tom studiju pravili hitove za sebe, ali i za druge izvođače, nesumnjivo je da su zbog toga pretrpeli veliku štetu u prethodnom periodu.

– Kad je Šmrk uhapšen, policija je obavila pretres na tri lokacije na kojima je on provodio vreme, a jedna od njih je bila i studio Džale i Bube. Odmah je sve zapečaćeno i njima je rečeno da po zakonu ne smeju tu da borave sve dok traje istraga. To je bilo u septembru, a koliko ja znam, istraga još uvek nije završena, tako da ne znam gde njih dvojica sada prave pesme. Možda koriste neki drugi studio privremeno, ali vidim da ne objavljuju pesme kao ranije – kaže naš izvor.

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia