Booking.com
Estrada VIP

“Dva puta mi se zatutnjilo u glavi, nisam imala kiseonik”: Ceci Ražnatović se slošilo na koncertu u Mladenovcu

"Kad si nezadovoljan..." Ceca bez dlake na jeziku progovorila o svojoj najvećoj greški
Foto: ATA Images

Najveća balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović sinoć je održala koncert za pamćenje u Mladenovcu.


Ceca Ražnatović izašla je na binu u mini haljini tigrastog dezena, a publika je uglas sa njom pevala najveće hitove.

Pevačica je u jednom trenutku morala da uzme barsku stolicu i da sedne, a nakon koncerta je otkrila i razlog.

– Meni se ne dešava da sedim na stolici na koncertu, taj luksuz sebi ne želim da priuštim nikada iz poštovanja prema publici. Na ovom koncertu sam tražila barsku stolicu jer mi se dva puta zatutnjilo u glavi, bilo je vruće, nisam imala kiseonika na bini. Bolje i to nego da bude “tras”. Energija se emituje, ja sam uvek prenosila energiju kroz svoju pesmu, a ne akrobacijama. Izuzetno poštujem ko to radi, to je zahtevno i teško, ja nisam taj profil pevača – rekla je Ceca.

Ovo je inače prvi koncert Cece Ražnatović nakon što je njena snaja Bogdana na svet donela pevačicino treće unuče Isaiju.

Podsetimo, Bogdana Ražnatović treći put se porodila carskim rezom, a ona i Veljko sinu su dali ime Isaija, koje ima snažno značenje.

Inače, Ceca je juče otkrila kako je Bogdana podnela porođaj.

– Čule smo se više puta danas. Brzo se probudila iz anestezije. To je žena zmaj, nisam ni sumnjala – rekla je folk diva, a onda progovorila o nesvakidašnjem imenu koje su Bogdana i Veljko dali nasledniku:

– Što bih se pitala za Veljkovo dete? Prelepo je ime i nesvakidašnje, bila sam iznenađena kada su njih dvoje odlučili da daju to ime – rekla je Ceca.

Izvor: PressSerbia/Blic

PRess Serbia