Booking.com
Sport News

Druga utakmica finala 20:0, čeka se zvanična objava

Partizan večeras dočekuje Crvenu zvezdu u petom kolu ABA lige
Foto: ATA Images

Rukovodstvo Košarkaške lige Srbije zavešće drugu utakmicu finalne serije rezultatom 20:0 u korist Crvene zvezde. Potvrda ove odluke očekuje se u četvrtak tokom dana. Duel koji se igrao u „Beogradskoj areni“ u sredu uveče prekinut je u trećoj četvrtini pri rezultatu 57:45 za Partizan.


Utakmica potom nije nastavljena, a zvanični spiker u hali rekao je da će meč biti odigran do kraja u četvrtak. Igrači Zvezde su se vratili na teren kada se dvorana ispraznila i kada su skoro svi košarkaši Partizana napustili Arenu. O toj situaciji govorio je i prvi čovek KLS.

„Jedini koji su merodavni su prvi sudija i delegat, sve informacije dobijate od njih. Ono što je oficijelni spiker uradio, nemam objašnjenje za to. Na svoju ili uz saglasnost nekoga drugog, ali to nije smelo da se desi i to je na štetu Partizana. Sve vreme sam bio u komunikaciji sa delegatom i znam šta je urađeno, a sve je urađeno u skladu sa propozicijama takmičenja„, rekao je direktor KLS ALeksanar Grujin.

U trenutku kada odluka bude potvrđena, to će značiti da je tim Janisa Sferopulosa slavio u finalnoj seriji sa 2-0 u pobedama. Zvezda je u ponedeljak u dramatičnoj završnici pred svojim navijačima pobedila Partizan rezultatom 89:88.

Izvor: PressSerbia/SportKlub

PRess Serbia