Booking.com
Zanimljivosti

Drevni japanski test „3 zvezde“ precizno otkriva želje koje smo i od sebe sakrili – potrebni su vam samo olovka i papir!

zvezde

Otkrijte čega bi trebalo da se oslobodite da biste živeli srećno… Drevni japanski test “3 zvezde” precizno otkriva želje koje smo i od sebe sakrili!


 

Za stari japanski test tri zvezde veruje se da određuje opšte stanje ličnosti, ali i predviđa šta vas može očekivati u budućnosti.

Na osnovu crtanja tri zvezde na listu papira određuje se trenutno glavni aspekt života ličnosti. Evo šta treba učiniti!

Potrebni su vam olovka i papir. Prvi korak jeste da nacrtate tri zvezde različitih veličina, prva neka bude najveća, druga srednja, a treća najmanja.

Zatvorite oči i zamislite sve stvari u životu koje vas raduju, a zatim i razmislite o stvarima koje vas trenutno opterećuju.

Otvorite oči i nasumično, bez puno razmišljanja, na prvi pogled osenčite ili obojite jednu zvezdu. Zvezda koju ste obojili otkriva vašu glavnu trenutnu preokupaciju u životu.

Evo rezultata:

Ako ste obojili prvu, najveću zvezdu:

– Ova zvezda simbolizuje vaše obaveze i zadatke. Nagoveštava da postoje neke nerešene stvari iz prošlosti koje vas opterećuju i koje treba da rešite.

Sve nedovršeni i nepotpuno vas sprečava da napredujete ka željenoj budućnosti. Oslobodite se ovog tereta i pre nego što započnete nešto, prvo ostavite čiste i uredne zadatke od pre. Tek tada ćete moći da ispunite ono što želite punim svojim kapacitetom.

Ako ste obojili drugu zvezdu srednje veličine

– Ovo ukazuje na vaše stanje na podsvesnom nivou. Vreme je da se oslobodite svih engativnih emocija koje ste potisnuli. U životu vas očekuju razne promene i novi izazovi, ali emotivni teret koji nosite na duši obeshrabruje vas.

Pripremite se za životne promene tako što ćete kroz razgovore, meditaciju, fizičku aktivnost, boravak u prirodi ili konsultacije sa psihologom odbaciti sva neprijatna osećanja.

Ako ste obojili najmanju, treću zvezdu:

– Ukazuje na intezivirane emocije. Skloni ste da „planete” u sekundi, a dodatni stres ništa ne reševa.

Zbog impulsivnosti se često dešavaju konflikti. Pokušajte da kontrolišete svoje emocije i pronađite odgovarajući kanal koji će pomoći da ih usmerite na dobre stvari.

(prva.rs/pixabay)

About the author

Renata Kulic

Diplomirani novinar/žurnalista sa dugogodišnjim iskustvom u medijima. Za portal PRessSerbia.com piše nekoliko godina i to u rubrici "Lifestyle"

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRessSerbia VIDEO NEDELJE: Princ – Ajša (Official Video)

Prijatelji sajta

omladinska zadruga indeks
BG ONLINE

Kalendar

јун 2024.
П У С Ч П С Н
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Odaberite vašu sledeću destinaciju



Booking.com

PRess Serbia